Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdsgsd

co zrobic gdy on ma...za małego?

Polecane posty

Gość gdsgsd

Jestesmy ze soba ponad rok, kocham go ale...zaczelismy uprawiac sex, na samym poczatku nawet nie poczułam ze juz jest we mnie, potem ledwo go czułam. Teraz juz jest troszke lepiej,a le i tak nie jest mi dobrze, bo ma za małego. Ma naprawde malutkiego. jest jakis sposób zeby mimo tego było nam dobrze w łózku??

Gość Borosiukowa
Poszukaj kochanka z dużym

Gość taki jeden czerwony
pomyśl sobie, że on jest z tobą mimo twoich małych piersi i tłuszczyku w różnych miejscach i nie będzie tak źle ;)

Gość gdsgsd
nie przeszkadzało by mi gdyby np miał wystajacy brzuch, ale co innego, ze ledwo go czuje:O

częste uprawianie seksu i ssanie członka powoduje, że on się troszkę powiększa - to jest dowodnione medycznie! a poza tym niech ci dogadza może dildem albo innym wibratorem no i oczywiście ustami :) powo!

Gość Borosiukowa
A jak to robi językiem jesteś zadowolona?

Gość pol123
a ile ma cm tak na oko

sprobujcie wielu pozycji i wybierz te, które sprawiają Ci najwięcej przyjemności ;) są takie pozycje gdzie nawet czuć "maluszka" ;) najważniejsze by był twardy

tylko pAMIętaj, że jak tak będzie ci pogadzać dildem lub wibratorem, to ci się pochwa rozciśnie trochę i może być kłopot wracając tylko do jego penisa :P albo ćwicz mięśnie pochwy i ściskaj je mocno, gdy on jest w środku. takie ćwiczenia możesz znaleźć na internecie :) pa

Gość a czy ty przypadkiem
nie masz za dużej, wielkość fiuta zależy od wielkości pipki, więc trochę przybastuj i zmień chłopa na inny model, a nie picuj tu ma farmazonów, że ma za małego...... ;)

Gość polaczek
ja mam 15 i jestem załamany że mam małego

Wiecie, czytałem że dla doznań kobiety ponoć większe znaczenie od długości ma grubość penisa. Obwód.

Tutaj można wstawić obwód swojego penisa (w stanie erekcji) przeliczony na cale i zobaczyć jaką pozycje się zajmuje na tle całej populacji: http://www.afraidtoask.com/members/graph3.html W moim przypadku obwód wynosi 5,5 cala (właściwie to 5,4 cala; wybrałem wartość najbardziej zbliżoną do rzeczywistości) i wyszło że ponoć mam penisa grubszego niż 87,5% populacji.

Gość tak ci tylko wyszło
777-X nie chcę cię martwić, ale ta tabliczka- kłamie:P :D

Gość Playboy jest głupi
jak masz, pipkę taką, że chłop lata po niej jak Żyd po pustym sklepie, to nim poznasz faceta, to przetestuj, jak mawiała moja babka, dwa chwyty i łeb odkryty, jak tylko dwa chwyty, to kasiorą niech nadgoni i gites.

Gość Playboy jest głupi
ale zmieni kolor na ciemny, dla rasisty nie do przeskoczenia, czarna doopa

Gość bardotka kotka ale poważna
15:16 [zgłoś do usunięcia] littlesensitive częste uprawianie seksu i ssanie członka powoduje, że on się troszkę powiększa - to jest dowodnione medycznie! a poza tym niech ci dogadza może dildem albo innym wibratorem no i oczywiście ustami powo! Fakt... my się kochmy częso i zawsze mu ssam, bo lubię ;P

Gość ale jak jest mały
mały na dlugosc czy jest tak chudy ze nie czujesz go?

Gość Damski Krawiec
Dziewczyno! jedyny sposób to wymienic go na gostka, którego męski klejnot mieści się w normach EU. Poproś go żeby się rozejrzał za jakąś... malutką. Nie twój rozmiar! Dziewczyny! Lepiej się poświęcić i na początku znajomości zaproponować lekcje francuskiego lub choćby robótki ręczne a nie narażać się na takie rozczarowania. Żaden facet sam sie nie przyzna że ma malutkiego! Malutkim ptaszkiem też można zrobic dzidzię, pod kołderką, po paciorku tylko w płodne dni. Najlepiej pobożnej oblubienicy, która na dźwięk brzydkiego słowa "orgazm" żegna się i odmawia paciorek. Ale lepiej jak będzie dziewczynka, bo syn moze odziedziczyć "przypadłość":-(

Gość green fairy 25
heh liczy się grubość, nie długość ;p najwięcej zakończeń nerwowych jest na odcinku ok 7-9 cm...

Gość tak ci powiem
co najmiej trzy razy dziennie bierz go do ust. Ciągnij mocno i wytrwale. Po wytrysku nie przestawaj tylko ciągnij go jeszcze przez parę minut, niech stoi. Po miesiącu takich praktyk, albo mu urośnie albo sam ci znajdzie chłopa z dużym członkiem

Tak ci powiem, bardzo ciekawa teoria. Napisz coś więcej.