Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam35lat

jak sie usamodzielnic?

Polecane posty

Gość mam35lat

mam studia, mgr przed nazwiskiem, ponad 15lat pracy, drugi kierunek podyplomowo- zarabiam mniej niz moj 25letni kolega na tym samym stanowsiku w tej samej firmie, tyle, ze on dopiero bedzie konczyl studia. Pochlastac sie mozna. :(

Gość ale to jest prawda
nie po prostu tym starszym juz kasy nie podnosza tak to wyglkada pewnie taka prawda , tacy ponad 30 i tak juz nie odejda bo gdzie niby i dlatego maja ich w d***

Gość mam35lat
pracuje tam kilka miesiecy, oprocz studiow mam specjalistyczny kurs, ktory jest wiecej wart niz te studia a do tego mam doswiadczeie w tej dziedzinie i to wieksze niz on

to nie ważne co masz i co umiesz więcej tylko na ile się cenisz :O no musisz mieć to czym poprzeć :P bo pewnie to ty sama mówiłaś \"ile chcesz\" jak cie zatrudniali przecież pracodawca pewnie z własnej inicjatywy ci nie podniesie pensji :O

Gość mam35lat
dali mi o 20% mniej niz sie umowilismy podczas rozmowy

Gość mam35lat
Heniek z Lubelszczyzny - dzięki za wpis:) i innym osobom tez dziękuję kurde :(przegrana sie czuję jakaś :/tyle lat to samo, pod górkę tyle wyrzeczeń i gówno :(

Gość miracle.......................

Gość kleszcz
hej, sprawdź kto za nim stoi , czyli kto z zarządu albo z dyrekcji jest jego wujkiem albo innym chrzestnym ? :)

Gość ............ .......o