Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa1235poradzcie

pytanie o sluz pomozcie kto wie prosze!

Polecane posty

Gość nowa1235poradzcie

13 dzien cyklu i sluz bialy, lepki, taki jakby warstwowy (niejednolity). no jakis dziwny w kazdym razie. czy to moze byc ciaza? kochalam sie z mezem w 11 dc bez zabezpieczenia. prosze o porade doswiadczone mamusie!

kobieto napisz na forum ciąża, maluszki etc. tu mało jest znawców śluzu:)

Gość nowa1235poradzcie
pisze i tam, ale tez nikt nic konkretnego nie odpowiada. po prostu interesuje mnie ten dziwny sluz w polowie cyklu, powinien byc juz owulacyjny, a przynajmniej sie rozrzedzac i robic podobny do owulacyjnego - a tu zupelne przeciwienstwo:Ogesty, bialy, niejednolity, lepki:O boli mnie podbrzusze od wczoraj, wczoraj klul mnie ostro jajnik, ale ten sluz to calkowita zmylka. dlatego pytam, moze ktos pomoze, prosze?:)

SLuz do polowy cyklu powinien byc zawsze przejrzysty i wodnisty, jesli jest bialy albo bialawy i lepki to radze udac sie do gin, prawdopodobnie masz grzybice pochwy. Owulacje masz na 14 dni przed wystapieniem miesiaczki, nie po wystapieniu, w zwiazku z czym policz sobie czy moglabys zajsc w ciaze ,skoro plemniki moga zyc w drogach rodnych kobiety okolo 72 godzin i poczekac sobie az dojdzie do owualcji w tym czasie.

Gość nowa1235poradzcie
niunia m ale czy sluz o jakim pisze moze wystepowac w ciazy? bo tydzien temu mialam seks bez zabezpieczenia ale to byl 9 dc i jesli plemniki faktycznie przezyly, to bylyby to dopiero pierwsze dni ciazy, nawet nie tydzien. czy tak wczesnie taki sluz moze wystapic? dzieki za odp.