Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pepepella

nie kumam proszę niech ktoś mi przetłumaczy

Polecane posty

Gość pepepella

po co chłopak spotyka się z byłą dziewczyna????? nie chce przy tym seksu, pocałunków i bliśkości..nic z tych rzeczy, po prostu lubi pojsc z nia do kina, na spacer, ugotowac cos razem...nie kumam tego!!!! czy nie jest tak, ze z eks nie chce sie miec juz nic wspolnego bo i po co? w koncu pokazywanie sie w miejscu publicznym moze sprawic, ze ludzie pomysla, ze nadal sa razem a facet zrywa po to, żeby znalezc inna. sam wiec sobie samoboja strzela...nie kumam, wytlumaczcie

Gość pepepella
a daj linka, przez chwile tez mi przeszlo przez mysl, ze byc moze on jest tak naprawde gejem..az ciarki mnie przeszly...brrr

Gość pepepella
ale naprawde przeszlo mi to przez mysl...straszne

nie martw się kochana... powiem Ci tak jakbym ja zrobiła. Spotykaj się z nim jak z kolega i nie wymagaj od niego miłości, skoro nie ma tego czegoś miedzy wami :) bądź spokojna, a moze chłopak wolno sie rozkreca, ja tez tak mam :)

Gość pepepella
bylismy kiedys ze soba bardzo dlugo i bardzo sie kochalismy, ale on byl mlody jak zaczelismy byc ze soba..potem mu przeszla milosc, ale nie przestaje sie ze mna widywac...

tez nie rozumiem... ale mojemu byłemu nie da sie wytłumaczyć, że nie chcę, że nie mam ochoty.... teraz mieszkam bardzo daleko od niego więc mam spokój...co prawda czasami na gg coś napisze, ale nie odpisuję.... najgorsze jest to, że on do mnie pisał, że mnie kocha, jak zaczął się spotykać ze swoją nową dziewczyną... pytałam czy mu nie wstyd... powiedział, że nie, bo "znalazł sobie teraz młodą, która da się łatwo prowadzić".... :O:O:O:O:OO:O:O:O:O:O i pomyśleć, że 2 lata z kimś takim spędziłam...

Gość pepepella
to troche inna sytuacja, on od rozstania nie powiedzial mi, ze mnie kocha..w ogole, ze cokolwiek czuje, nie wiem po co chce sie widywac..skoro nie chcial tego zwiazku

mój ex też się chce ze mną spotykać.myślę,ze to takie przyzwyczjenie.poprostu.jeszcze zależy w jaki sposób się rozstali.