Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Heya banana

sonda - kto wygra Mam Talent? wasze typy

Polecane posty

Gość Heya banana

Klaudia Kulawik Ssnake Paulina Lenda Magda Staszewska Mateusza Ziółko Blady Kris Audiofeels Ewa Lewandowska Ziemek Świtalski Melkart Ball ?????

Gość suchypion
moim zdaniem audiofeels. ewentualnie melkart ball. a znając polską publikę to młoda gówniara albo babochłop :o :o

Gość and the winner is...
ślepa kurwa

Gość lo matko maryjo
audiofeels ssnake melkart ball nie chce innych zwyciezcow ale znajac zycie wygra ktorys z gowniarzy

Gość Hmmmdziwne
ja glosuje za pauliną lendą, bo ma niespotykaną barwę głosu :) niesamowite, ze 15 lat , a taka wysoka i wyglada b. dojrzale... z calej serca zycze jej wygranej, widac, ze ejst bardzo fajna dziewczyna. Blady Kriss plasuje sie u mnie na 2 miejscu

Gość Hmmmdziwne
zapomnialam o Mateuszu Ziolko :P ten jest swietny, ale kariere moze zrobic i bez tego programu... i tak jest wystarczajaco pewny siebie, a gdyby wygral, nie wiadomo, jaki by sie stal :P

Gość Hmmmdziwne
na paulinę lendę* :D

blady kris jest słaby i nie wiem co on tak wlasciwie robi w tym programie, w nastepnej edycji zobaczycie mojego kumpla w sumie 2ch i wtedy dopiero zobaczycie co to znaczy prawdziwy beatbox :) a tak pozatym to mysle ze wygra paulina bo ma swietna barwe głosu, piekna poprostu albo Mateusz, bo pewnie laski beda na niego głosowac.. pozatym facet tez ma talent nie dosc ze swietnie gra na pianinie to jeszcze zaje.. biscie spiewa

Gość renifer Ziolo
Nie wiem,ale mam nadzieje,ze nie ta slepa pipa.

jestescie zalosni ... jak mozecie obrazac kogos kto jest niepelnosprawny.. kazdy ma szanse, ona rowniez

Gość formuła pro-a
nie wiem co jest takiego w tej lendzie, niewidomej i słodziutkiej kulawikowej. śpiew żadnej mnie nie zachwyca :o skoro to mam talent, to wybrałabym melkart ball, a znając życie wygra kolejny wielki śpiewak skoro i tak wiadomo, że ma większe szanse na wybicie się niż taki ssnake np. żałosne.

ssnake jest fajny nie powiem, ale on i tak juz wygral, jestem pewna ze po programie bedzie mial sporo propozycji

Gość Zauroczona Filipem
Nie wiem, przestało mnie to obchodzić jak przepuścili dzieciaka zamiast iluzjonisty. Tzn. nie uważam, że powinien był wygrać cały program, ale w finale powinien się znaleść. No, ale wybrali dzieciaka tylko dlatego, że jest dzieciakiem :O I jeszcze to negatywne z góry nastawienie Kuby do Filipa. Miał oceniać talent a nie kierować się tym czy jakaś dziedzina musi sie podoba czy nie. Nie miał zadnych konkretnych argumentów. To było troche takie: nie przejdziesz bo nie No musiałam sie wygadać

Gość ale plama
jakby nie patrzeć cała idea tego programu uleciała na wstępie, a jury to kompletna porażka. jedynie chylińska potrafiła się dostosować. argumenty kuby powalają dojrzałością, a foremniakowa udaje kogoś, kim nie jest i chce pokazać pazur zimnej paniusi, więc pierdoli głupoty jak potłuczona, wygląda śmiesznie i żałośnie. jestem na nie dla całego mam talent. co do tematu, audiofeels za ostatnie wejście z RHCP albo melkart ball, bo jestem zachwycona czystością i lekkością, tego co zrobili. obecnie nie umiem się zdecydować.

ja bym chciala zeby wygrali melkart ball ,ssnake mi sie nie podobal. spiewakow itp mamy cholernie duzo, a blady kris tez taki sredni jest

wkurwia mnie to. a dokladniej ci co spiewają, choc Klaudia mi sie podoba zn jej spiew. ale ze spiewaniem byly juz inne programy typu Idol, szansa na sukces, \"Od przedszkola do opola\" :D Lenda ma taka barwe glosu bo chyba ma cos wspolnego z facetem. jesli nie to przepraszam ;O nic jej nie da jak wygra tem program, juz byla zapraszana do innych publicznych programow i powinno jej to wystarczyc, kto miał ją usłyszec to usłyszał. Oby nie wygrała tego programu.

Gość rym tym tym...
Kulawik nie umie śpiewac. walka rozegra się między Audiofeels a Mateuszem i to pewnie on wygra

Gość Zielony Banan
Oby nie osoba śpiewająca, bo to przeżytek! Lenda jakoś mnie nie zachwyciła, ma 15 lata wygląda na spokojnie 10 więcej i jest taka jakaś, a jej głos kiedy mówi, tez jest gruby!

Gość bampeciara
lenda

Gość hugonina
klaudia mam nadzieje, bo ona ma talent prawdziwy, a chyba wlasnie talent jest istota tego programu i osoba z najwiekszym talentem powinna wygrac, a pozostali uczestnicy, wypadaja slabo w porownaniu do tej dziewczynki, zwlaszcza lenda, ktora ma tylko ciekawa barwe i umie spiewac to wszystko

Gość OBY TYLKO NIE LENDA
:o

Gość Katarynkaaa.
wygra Mateusz. Ma niesamowity głos, każde jego show ma niepowtarzalny klimat. posłuchajcie tylko piosenek jego zespołu De Vils. słucham tego non stop i chyba nigdy mi się nie znudzi. za każdym razem odnajduję w tych piosenkach coś nowego:)

Gość kubicka
Chciałabym zauważyć jedno, a mianowicie to, iż jeżeli głębiej by sie zastanowić i przemyślec wyrażenie ' mam talent ' , to największy "TALENT" w tym programie ma Audiofeels oraz Melkart Ball .. aczkolwiek nie uważam, ze pozostali nie maja talentu, bo bardzo ich cenie za to co robią .. jednakże sądzę, ze jeżeli wygrałby ktoś z piosenkarzy to byłaby to niesprawiedliwość .. każdy śpiewa ładnie, nie powiem, ale np. taki pan Mateusz Ziółko a Melkart Ball .. uważam, że tak śpiewać może każdy po potrenowaniu tego .. a to, co robią panowie z Melkart.. jest po prostu niesamowite, nieziemskie .. wątpię, czy można sie czegoś takiego szybko nauczyć w porównaniu ze śpiewem, bo wiem z doświadczenia, ze wokal nie jest trudny .. a to co robią panowie z Audiofeels rownież jest rewelacyjne, ponieważ oni wszystkie dźwięki wydają ustami i muszą być po prostu na 100 % skupieni i perfekcyjni .. oczywiście każdy ma inne zdanie i fajnie by było, gdyby nikt nie podważał mojej wypowiedzi ;) pozdrawiam :))

Gość jesli chodzi o Audiofeels
to ich sekretem jest "w kupie siła"...każdy z osobna jest prawdopodobnie przeciętny ale razem osiągają fajny efekt...jak by postawić obok siebie 8 beatboxerów to by było zajebiście też