Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akacja7299

Przeczytajcie koniecznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość akacja7299

mam 18 lat. jestem jedynaczką. moja mam 10 lat temu poroniła prawie pod koniec ciąży i sama mało nie umarła.wpadła wtedy w straszną depresje, powiedziała że nie będzie juz miec dzieci a wiem ze podświadomie bardzo by chciała z resztą wszyscy bysmy chcieli takiego małego bobasa w domu. rozumiem ją ze się boi ale to że raz się tak stało nie znaczy że drugi raz też tak bedzie prawda. dodam że moja mama ma 36 lat wiec jeszcze moze miec dzieci. czy ktos z was ma taki problem?

Gość akacja7299
:(

Gość zaraz sie okaze
dlaczego wywlekasz na forum problemy wlasnej matki?

to Ty ulęgnij. w sam raz będzie zachowana ciągłość pokoleń. nie wyręczaj się matką.

Córka 18, mama 36... Nieźle sie mamusia musiała prowadzić za małolatki :D Powiedz mi, jakie to uczucie żyć ze świadomością, że jest się wpadką? :classic_cool:

Gdyby głupota mogła latać to wiekszość forumowiczów by stąd poleciała... :) Rady dajecie takie że głowa mała :) Autorko: Problem rodzeństwa zostaw Twojej mamie, Ty nie powinnaś i nie masz takiego prawa wpływac na taką decyzję. Uszanuj zdanie mamy, na dodatek nie ładnie, że wywlekasz jej sprawy na forum.

Gość anulka 13
Ludzie, przeciez robi to anonimowo i chce pomoc... To tak jak ktos pisze o swoim partnerze lub bylym, przeciez tez wywleka czyjes sprawy...