Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam takie zapytanie

W jakim wieku zaczęliście interesować sie płcią przeciwną?

Polecane posty

Gość mam takie zapytanie

Chodzi mi o takie pierwsze randki,pocałunki itp.Tak sobie czytam różne wątki i widzę że to bardzo różnie jest,czasem 13,czasem 16....

Gość Pierun z dupu
12

hehe jak mialam 9 lat to przezylam swoja pierwsza milosc :P pamietam chlopak wprowadzil sie do mieszkania obok, szalalam za nim jak nienormalna no i to trwalo jakies 5 czy 6 lat :) a pierwszy pocalunek przezylam w wieku 14 lat :) no ale to rzeczywiscie byl tylko pocalunek ;)

ja mialam 9 on 10 pisalismy sobie listy :P on obiecywal mi ze zrobi ze mnie ksiezniczke i takie bajery :P fajnie bylo :d mam co wspominac:P w przedszkolu w sumie tez latalam za facetami

Gość koza rozbawiona
5 latek -miał długie rzęsy

Gość goodies
jak miałam dziewięć lat to zakochałam się w koledze brata, facet był nieźle po dwudziestce, miał urocze włoski i zawsze groźną minę, kiedy raz mnie musnął po dłoni, to myślałam, że mam zawał. no ale się skończyło, koleś się wyprowadził, pozostały mi wspomnienia i oglądanie jego profilu na naszej klasie :D a całowałam się po raz pierwszy jak miałam osiemnaście lat, ale to nie bardzo się liczy, bo byłam podpita i nie wiedziałam, co się dzieje.