Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nerwiczka

Tarczyca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość nerwiczka

Mam pytanie czy wynik 4,11 przy normach 0,4-4,20 jest dobrym wynikiem?? Dwoch lekarzy twierdzilo zejest ok ale slyszalam ze powinno byc gora 2 i ze mam niedoczynnosc. I co najdziwniejsze mam objaw ktory jest przy nadczynnosci czy kolatania serca, procz tego wypadaja mi wlosy (co udalo mi sie zredukowac dzieki specjalnegmu szamponowi do wlosow, czuje jakby kluchy, gule w przewlyku. prosze o pomoc!!!

Gość nerwiczka
up up plis helkp meeeeeeeeee

Gość kotka migotka
raczej nic ci nie jest ja mialam powyzej 5 i lekarka stwierdzila lekka niedoczynnosc i dala mi leki profilaktycznie, ale nie byl to zaden dramat, wiec jesli masz ponizej 5 to lekow i tak nie dostaniesz, najwyzej mozesz obserwowac czy wynkiki sie nie pogarszaja, wypadanie wlosow moze byc spowodowane brakiem witamin, a klucha w gardle nie jest zadnym objawem niedoczynnosci :P

Gość nerwiczka
kotko a bylas u endokrynologa?? naczytalam sie roznych postow min na forum endokrynologicznym, ze wynik ponad 2 jest juz niedoczynnosciai ze lekarzeinternisci gowno o ty wiedza i lepiej udac sie do endo. Niezle sie wystraszylam. Chyba sie tam udam i zobacze co mi powie