Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JJsz

Czy to wczesne objawy ciąży?

Polecane posty

Gość JJsz

Witam. Mam pco, mąż ma słabe nasienie- ale pomimo to staramy się o dzidzię. Aby mieć @ niestety muszę brać Luteinę. Dziś jest 25 dc. Ale od 3 dni boli mnie podbrzusze, tak jak na okres. Nigdy tak nie miałam. No i mdli mnie jak jestem głodna, prawie wymiotuję, czasem jak jestem w ciepłym pomieszczeniu, to mi duszno, no i wydaje mi sie że więcej siusiam. Boję się robić jakikolwiek test, ponieważ boję się kolejnej porażki :-( Ten ból brzucha nie daje mi spokoju. Wszystko powinno się rozwiązać za kilka dni jak skończę brać Luteinę. Moje pytanie jest takie: czy to mogłyby być to wczesne objawy ciążowe?

Genrealnie mozesz sie tak czuc po samej luteinie. MOzesz miec tez takie objawy przy niedocukrzeniu, nerwicy, itd. Wyluzuj kochana, nie jest to objaw ciazy, ciaze rozpoznajemy po: 1. POdwyzszonym BHCG 2. powikszonych piersiach , bolesnych 3. Widocznym jaju plodowym w jamie macicy we wczesnej c. a widocznym zarodkeim w ok 5 tyg. 4. hustawka nastrojow 5.Krwawienie implantacyjne-pasmo krwi na majtkach . itd.

Gość JJsz
Tyle że ten ból brzucha zaczął się jeszcze przed braniem Luteiny. Poza tym po tym leku nigdy nie bolał mnie brzuch.

Gość chyba ciąża
NIUNIA M_ a co to jest to krwawienie implantacyjne- pasmo krwi na majtkach???????????

Gość JJsz
Chciałabym poznać jakie są pierwsze oznaki ciąży i kiedy występują. Dziewczyny piszcie