Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość acobyłobygdyby

oddać dziecko

Polecane posty

Gość ja też-
a już je urodziłaś??

Gość acobyłobygdyby
wiedze, kiedyś kobieta bezdzietna powidziała mi, że jej dziecko gdzies tam na nią czeka, powiedziła to z takim przekonaniem, że jestem skłonna uwierzyć, ze taka wyrodna naturalna matka, ma się nijak to tej adopowanej

Gość acobyłobygdyby
za półtorej miesiąca termin

Gość acobyłobygdyby
jeśli mam oddać dziecko, to bardzo szczegółowo zapoznałam sie z tematem. Rozmawiam z ludzmi, którzy walczą o dziecko, odwiedzam pogotowia rodzinne, rodziny zastępcze....

Gość ja też-
to najlepiej zostaw go w szpitalu napisz oświadczenie że zrzekasz sie praw do niego i daj mi znać ja go chętnie zabiorę

Gość yerozy
dziecko najbardziej potrzebuje swojego biologicznego rodzica nikt temu nie zaprzeczy bo to instynkt

Gość acobyłobygdyby
ja też, nie macie dzieci?

Gość acobyłobygdyby
rozważam adopcje anonimową i ze wskazaniem. Nie zdecydowałam się jeszcze

Gość ja też-
no właśnie nie od 2 lat się staramy i juz zaczynam wątpić we wszystko

Gość szczrz
chyba juz podjelas decyzje. Jak tematyke znasz, to wiesz, ze pare tygodni po urodzeniu moze sie zmienic zdanie. Jezeli sie nie zmieni, to zadbaj o to, zeby dziecko moglo byc adoptowane - zabezpiecz je prawnie.

Gość acobyłobygdyby
tak znam temat bardzo dobrze

Gość szczrz
yerozy: ble, ble, ble - chrzanisz i nic wiecej.

Gość acobyłobygdyby
tak, chrzanisz, to najłatwiej powiedzieć, nie musze miec problemów, nie musze narzekac i stękać. Chcę oddać dziecko, i tyle

Gość yerozy
siedze przed monitorem na kolanach spi moja 9miesieczna corcia, i dla mnie jest nie do pomyslenia jak mozna oddac dziecko i mam tylko taka nadzieje ze jak je urodzisz i wezmiesz w ramiona to poczujesz to co ja teraz czuje

Gość acobyłobygdyby
wiem co czujesz, ale wiem tez co czuje bliska mi osoba nie mogąca miec dziecka. Więc je oddam. Tak poprostu. Nie że je nie kocham, kocham, ale i tak oddam.

Gość Kasiennaa
Nie ma sensu zeby dziecko byl wychowywane przez matke ktora go nie bedzie chcila....bo bedzie nieszczesliwe...mniejmy nadziej ze w rodzinnie zastpczej to szczescie znajdzie.

Gość acobyłobygdyby
to musi być nie zrozumiałe. Kobieta bez problemów ani finansowych ani psychicznych, chce oddac dziecko, by ci co go miec nie mogą byli szczęśliwi. Tak poprostu jest, nic dodać nic ująć.

Gość chętnie je wezmę
straciłam syna.... mam jeszcze jednego ale tęsknota za tym, który odszedł, mnie zabija jestem sama....mąż znalazł sobie inną...odszedł..... dlatego pokocham czyjeś dziecko...

Gość yerozy
SZCZRZ moze bys uszanowala moje zdanie! ja nie musze sie z toba zgadzac ale ja ci za przeproszeniem dupy nie myje! kazdy ma inne zdanie na ten temat a to jest forum, i po to ono jest zeby wypowiadac rozne poglady

Gość acobyłobygdyby
gdyby mnie ktoś poprosił, nawet mogłabym dla kogos dziecko urodzić, tak poprostu....

to po co wypisujesz tu takie głupstwa zamiast iść do odpowiedniej placówki i załatwić formalności???? myślisz ze jak tutaj napiszesz to co?? na co liczysz?? przecież nikt go nie adoptuje na forum więc po co dyskusja niepotrzebna.............

Gość acobyłobygdyby
chce by dziecko miało pełną rodzinę, to raz, dwa przykro mi z powodu śmierci dziecka, ale nie wolno zyciem jednego dziecka leczyć ran po utracie innego. Takiej rodzinie dziecka nie oddam.

Gość Jesienna Dziewcyna
Marna prowokacja... sama się oddaj tam, gdzie Ci kaftan na plecach zwiążą...........

Gość acobyłobygdyby
do monity 32, a kto powiedział, ze w placówce nie byłam. Powiedziałam, ze sie zastanawiam, nad formą adopcji, a do tego prawo mam, prawda? Nie liczę na adopcje przez internet, ale porozmawiać też mam prawo, prawda???

Gość acobyłobygdyby
skłaniam sie do adopcji ze wskazaniem. Najłatwiej napisać ze to prowokacja.

Gość szczrz
acobybylogdyby - czego szukasz na tym forum? chcesz, zeby Cie ktos poparl? zrozumial? czy tylko szukasz potwierdzenie przez siebie powdjetej decyzji? trudno Ci cos wiecej napisac. Ja jestem na etapie zycia, kiedy bardzo chce miec dziecko. Rozumiem jednak, ze moze byc 1000 powodow, aby usunac ciaze czy dziecko oddac. Najwazniejsze, zebys i Ty i dziecko byli szczesliwi - jesli uwazasz, ze oddanie dziecka to jedyny czy najlepszy sposob i jestes swiadoma wszystkich za i przeciw - zrob to. Sa kobiety, ktore rodza dzieci dla innych. Rozne rzeczy sie na swiecie zdarzaja...

ale pytanie jest oczywiste oddam dziecko ,czyli co ?? masz nadzieje ze ktoś się znajdzie,przecież nawet jeśli ktoś by chcial to przez forum tego nie zrobi

Gość acobyłobygdyby
nagłowek to oddać dziecko, nie oddam dziecko, w kwestii formalnej. Tak oddam. Lecz chce wiedziec, do kogo trafi.

Nie najłatwiej.... jestem samotną matką i nigdy nie oddałabym swojej młodej nikomu. Jeśli Ty patrzysz inaczej mając warunki, żeby dziecko wychować, jesteś poprostu prowokatorką i tyle :P