Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaczka dziwaczka 25

mój facet dziwnie mówi o innych dziewczynach

Polecane posty

Gość kaczka dziwaczka 25

mam 2 koleżanki, obie z nich noszą rozmiar ok. 40. Nie są jakieś bardzo chude, ale też z pewnością nie są grube. Natomiast mój facet na obie powiedział "grubaski" :o O jednej też powiedział że ma strasznie wielki tyłek. Jak ostatnio oglądaliśmy program o dobieraniu staników to jedna babka miała piersi bardzo podobne do moich. A on jak ją zobaczył to powiedział coś w stylu "fuuuj ale obrzydliwe". Ja jestem w miarę szczupła i wysoka, noszę rozmiar 36. Jak się go zapytałam czy ja też jestem dla niego taka obrzydliwa, to odpowiedział że jestem super, nic dodać nic ująć, mam piękne piersi itp. I że dla niego mogę ważyć i 80 kg i dalej będę mu się podobać. A że inne babki go w ogóle nie kręcą. Czy nie uważacie że to co mówi jest fałszywe? Są 2 wyjścia że albo ja mu się nie podobam, ale tak nie mówi bo nie chce mnie zranić, albo tamte dziewczyny mu się podobają ale nie przyznaje się do tego.

Gość glos rozsadku
dziwczyno wybierz co wolisz mlotek albo walek i tym sie raz dobrze puknij w glowe, powinno pomoc na Twoje dylematy pozdr.

Gość jedno mozna o nim
powiedziec - nie ma za grosz kultury ani dobrych manier.:o

Gość ejbisi
Nie masz innych zmartwien?......

Gość a ja bym sie bala
moj ex tak robil. o mojej przyjaciolce mowil "gruba beka", byla gruba, fakt, ale miala problemy z tarczyca. te teksty to byla oznaka ze nie zalezy mu na nie ranieniu ludzi. o swoich wlasnych znajomych - o rozwodce z dzieckiem "rozepchana rura" (okazalo sie, ze mnie z nia zdradzal), o innej - ze jest glupia i zniszczona narkotykami (faktycznie tak wygladala co nie przeszkadzalo mu oferowac jej przygodnego sexu) teraz kopnelam dupka w dupke i mam nadzieje ze kiedys bede szczesliwa

Gość zwodniczy aniołku
chyba jaja sobie robisz, pisząc ze 40 to duży

zwodniczy aniołek- weź ty się w łeb puknij :o gdzie rozmiar 40 to duży rozmiar ? ja pierdolę :o

Gość nie tylko falszywe
co chamskie - po prostu masz faceta buraka. 😴

to jest normalny rozmiar :o kurwa, że też same baby zaczęly uważać rozmiar 40 za gruby :o swiat schodzi na psy 😭:o :o :o

najpierw piszesz ze jest duzy a pozniej ze jest sredni. zdecyduj sie :o moim zdaniem to rozmiar normalny, optymalny. :o :o :o

40stka jest duża?? Duże to jest 44!! Ja mam w biodrach 92-93cm (wiem, wiem, pasztet do kwadratu :P) i noszę 38, czasem 40 i jakoś nikt mi nie mówi, że jestem gruba.

Gość no wiec co pieprzysz
że rozmiar 40 noszą grubasy? zastanow sie i doinformuj zanim cos napiszesz. 😴

ja mam bluzki w rozmiarze 40, bo mam duzy biust, znaczy sie jestem gruba...? zreszta czterdziestka czterdziestce nierowna, wszystko zalezy od proporcji

Gość ja mam 40 i nie zamierzam się
go pozbywać (w dupie mam współczesny lans :) ). To MÓJ rozmiar, dzięki nie mu mam piersi, które są obsesją mojego męża i parę innych atrybutów :P Ale nie w tym rzecz. Faceci mówią różne rzeczy, ale jak on krytykuje laski podobne do Ciebie, to trochę to śmierdzi. Czyli, że co? Że właśnie Ciebie nabiera, że mu się podobasz? A może to w ogóle taki tępy koleś, co gada, co mu ślina na język przyniesie, byle komuś ubliżyć? Jakos niefajne to trochę.

Gość kiepsko to o nim
swiadczy.:O

Gość lostka
W zyciu nie chcialabym, aby moj facet tak po chamsku krytykowal inne osoby. Zero klasy:O

rany,autorka o co innego zapytala :D :D mom zdaniem twoj facet jest falszywy, teraz jestes super, a wszystkie inne bleeee, pomysl, ze gdybyscie sie rozstali, to wtedy tez dolaczysz do tej drugiej grupy...

Gość jggjhjhjhg
Jak dla mnie to już 38 jest duży, nie mówiąc o 40 :|

Gość hejohejo
ja noszę rozmiar 40-42, mam duże piersi, uważam że to jest rozmiar normalny ale jak słusznie zostało to zauwazone firmy mają różne rozmiarówki, w jednej bluzka 38 jest ok a czasami 42 ledwo zakrywa mi biust, a tak na marginesie nie wszystkim facetom podobają się laski patykowate z tyłu plecy z przodu plecy...

Gość hejohejo
;-)

Gość ale to nie jest topic o tym
czy 40 to gruby, czy nie :O Kogo obchodzi, co na ten temat uważacie? Dziewczyna pyta o postawę faceta.

Gość jggkhgj
a ja lubie dziewczyny w roz 40+

Gość hejohejo
truno powiedzieć, może mówi prawdę, jak mu się nie podoba to co ma kłamać?

Gość hejohejo
czasami trudno jest rozszyfrować słowa mężczyzn