Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba ciąża

Krwawienie implantacyjne-pasmo krwi na majtkach obiawem ciąży?

Polecane posty

Gość chyba ciąża

Jak to wyglada kiedy sie ? kiedy się pojawia czy to cos jak okres ? jaki to ma kolor ? Pytam bo ja mam minimalne krwawienie a starałam sie o dzidzię ?

Gość ///////////

Gość mam_mam
opisz dokładniej a moze coś ci doradze, opisz swoje objawy

Gość chyba ciąża
Więc okres dostałam 5 dni później :O ale cięszko to nazwac okresem bo mogła bym wcale nie nosic wkładki , ani podpaski bo miałam leciuteńkie plamienie ( średnicy plamka mniej więcej 2cm nie wiem jak to opisać )Nie ma koloru czerwonego a taki brazowy troche sluzowate jak by żóltawe :O martwięsie bo mam tak od 2 ni prawie nie ma tego plamienia , brzuch mnie nie boli :O wiem ze to moze głupie ale włozylm już lekko patyczek do uszu i była tez na nim taki brazowy sluz a na podpaske nie wycieka :O nie wiem co to jest :o starałam sie o dziecko i gdzies wyczytałam że krwawienie implantacyjne to obiaw ciazy stat moje pytanie ?

Gość chyba ciąża
????????????????????????????????????????

No wyglada na krawienie implantacyjne, nie powinno sie utrzymywac wiecej niz 24 h. MOzesz isc do szpitala i zrobic sobie test na BHCG i z wynikiem testu udac sie do lekarza ginekologa ;)

Gość chyba ciąża
|Niunia M to ja miałam wczorj rano ciutke i dzisiaj to czy to może byc faktycznie to bo pisałaś że 24h :) Zreszta to twoją wypowiec znalazlam i postanowilam napisac w tytule bo liczylam na twoja odpowiedz :)

Gość A ja tak mam