Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 27, 2008 za pół roku :O ale pragnę ciepła i życzliwości właśnie dziś!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Javier Moraleees Espinoza 0 Napisano Listopad 27, 2008 :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Listopad 27, 2008 hmmm za pol roku...ale to nie oznacza ze nie moge przyjsc z kwiatami dzis ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 27, 2008 ;) a flaszka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spinoza Napisano Listopad 27, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinas 0 Napisano Listopad 27, 2008 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Listopad 27, 2008 heheheh :D Lusiiiiii ! jestes zajebiaszcza :D nie starczylo na flaszke ...wszytko kwiaciarka zabrala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JesiennaDziewczyna 0 Napisano Listopad 27, 2008 Wsiego charosziewo.... na za pół roku :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 27, 2008 :D dzięki a jakiś prezent??? choćby wirtualny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinas 0 Napisano Listopad 27, 2008 [podaje bardzo ładnie zapakowane kulki gejszy] psze.. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 27, 2008 dobrze że nie analne :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Listopad 27, 2008 Myrevin>>> :D ja mam jablko ;)....ale pewnie nie przejdzie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinas 0 Napisano Listopad 27, 2008 Gdzieś pisałaś że nie lubisz... chyba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Listopad 27, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 27, 2008 :D liczyłam na erotyczną bieliznę lub chociaż czekoladki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 27, 2008 setunia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Listopad 27, 2008 ja pierdziele-co to?:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Listopad 27, 2008 setunia ...to ktos kto nauczyl sie dzis wklejac i kopiowac :O...i tak duzo jak na pierwszy dzien ........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Listopad 27, 2008 Kabel na szczescie en ktos chbya juz sie zmeczyl tymi czynnosciami:) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Listopad 27, 2008 taaaa zmeczyl :).....jutro wroci i bedzie wklejal w pustyni i w puszczy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinas 0 Napisano Listopad 27, 2008 :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Listopad 27, 2008 KABEL W PUSTYNI I W PUSZCZY TO JESZCZE JESZCZE gorzej bedzie jak trylogiem odkrje:) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Listopad 27, 2008 hmmm ja ma jednak nadzieje ze jego znajomosc lektury mimo wszystko sie konczy na tym pierwszym :)......i tak wysoko zaszedl :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mkljolijhuygdfhgb Napisano Listopad 27, 2008 Luśka, wszystkiego naj!!!!!!!!!!!!:******* :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mkljolijhuygdfhgb Napisano Listopad 27, 2008 Dopiero teraz przeczytałam że za pół roku:D Ale to nic...... Ja tez pragnę teraz ciepła i życzliwośąci także... .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Listopad 27, 2008 :D....liczy sie pamiec :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mkljolijhuygdfhgb Napisano Listopad 27, 2008 Tak, prawda... A skoro kuż jestes, kabelku, to możesz nas jakoś owinąć, w formir przytulenia????? :> ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Listopad 27, 2008 pewnie ze moge owinac nas w cieply polarowy koc ;)... i w ramach przytulenia zanucić kolysanke .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mkljolijhuygdfhgb Napisano Listopad 27, 2008 Dziękuję Ci, dziękuję, mniej samotna sie czuję! ;p Ale główka boli, więc korzystając z okazji i tych radosnych chwil, położę sie spać (w Twoich ramionach kabelku^^) Dobranoc.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Listopad 27, 2008 mkljolijhuygdfhgb>>> dobranoc ,milych snow :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach