Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlotoryjekmadzio

Plamienia.Prosze o rade

Polecane posty

Gość zlotoryjekmadzio

Wspołżyłam z moim chłopakiem w ostatnie dni płodne po czym po 9 dniach dostałam @ minoł już tydzień jak mi się skonczyła miesiączka i nagle mnie zabolał jajnik poszłam do ubikacji i patrze a mam plamienia jakieś tzn [brązowe] . z czym to może być związane dodam też ze dzisiaj się kąpałam to myslalam że zemdleje było mi nie dobrze.Staramy się o dziecko z chłopakiem ale pewnie nie mogło do tego dojść ponieważ dostałam okres.a wiec ? prosze o rade z gory dziekuje

Gość zlotoryjekmadzio
NIKT NIE ODPISZE

Gość jaaaaaa tezzzzz
miałam brązowe plamienia-idx do lekarza bo u mnie to była infekcja

Gość zlotoryjekmadzio
byłam znów w ubikacji ale nic tylko raz mi tak poleciało.Czy to prawda że mogłam zajsć w ciąże znajoma miała tak że miala ten jak to sie mówi ostatni okres trał normalnie i potem wystąpilo paleminie poszla do gina okazało się że jest w ciąży .. jest taka mozliwość ze teaz mogłam zajść ?

Gość zlotoryjekmadzio
POMOCY

Gość anka156
moim zdaniem istnieje taka mozliwosc:) zrob sobie test:))

dokładnie zrob test lub idz do gina.Niektore kobiety maja miesiaczke a sa juz w ciazy.Takie brunatne plamienie moze swiadczyc o oczyszczaniu sie macicy w ciazy:-)

Gość zlotoryjekmadzio
A słuchajcie kobiety .. dzisiaj juz było ale jasniejsze i bardzo mało..mam to olać czy zrobić ten test..MAMY a wy miałyscie takie cos ?

Gość Aco Ci zależy
Ja bym zrobiała test, jak zaszłam w ciąże to miesiączka nie wystąpiła ale zato plamienia były więc chyba lepiej wiedzieć no nie, ja byłam jakieś trzy miesiące pierwsze na podtrzymaniu więc zrób lepiej ten test jak Ci zależy, powodzenia:)