Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anek1012

Co dla chłopaka na prezent???

Polecane posty

Niedługo mój chłopak ma urodziny i mam odwieczny dylemat... Jaki prezent. Dla dziewczyny to zawsze łatwiej. A pozatym zbliżają się święta więc pewnie nie jedna ma ten problem.Doradzcie mi proszę...

Gość gdfsgwfgwgw
zrób mu loda

oprócz standardu typu kosmetyki, biżuteria, ubrania może coś związanego z jego zainteresowaniami? Uprawia sport? czym się zajmuje?

A taki lepszy zeby nie było obciachu ile kosztuję?? Bo nie bardzo się orientuje.

Gość zuzannnnna
kochana;] casio to nie badziew a mozna kupic juz od 60 zł moze byc skromny ale zawsze to jakas firma a nie bazar;]

Najgorsze to że teraz ma urodziny a zaraz święta... I znowu. Jemu to dobrze:) Ale myśle tak do 150 zl

Wogle jemu to ciężko coś dobrac bo zegarków nie nosi ( chyba że by zacząl). A biżuterię to tylko od święta i to złoto. Perfumy ostatnio kupiłam... Niewiele zostaje do wyboru.

Gdyby to był zegarek Omegi to pewnie by nosił:) ale niestety na taki prezent to mnie narazie nie stac.

pozwoliłam sobie skopiować: [zgłoś do usunięcia] tetylla wiele jest bajerów do auta, a napewno kocha swój samochód jak siebie samego, to kup mu np. białe tarcze do zegarów, chromowane listwy, chromowane klamki, spryskiwacz do szyb świecący na niebiesko ( z diodami) lub inne tych bajerów jest tysiące wystarczy wejsc w allegro na dział motoryzacyjny>tuning a tam jest tego dużo

Dzięki cukierasekk. Postaram się żeby rzucił okiem na takie gadzety sam i napewno coś wspomni co mu się podoba:)

Gość olaaaaaaaaa
spryskiwacze swiecace na niebiesko?? dlaczego zakladasz, ze jej chlopak to wiesniak i lubi takie rzeczy? :O?????

Gość olunia7687
buhee omege to by nosil;p to troche rozkapryszony;/

Spryskiwacze świecące na niebiesko to może nie ale napewno są jakieś mniej rzucające się w oczy i przy tym bardzo fajne rzeczy.

No można tak to nazwac... Że jest rozkapryszony. I dlatego ten temat to dla mnie taki problem.

No i z tym też jest problem bo te całe jego hobby to częste zmienianie samochodów, zamienianie się itp... Jak narazie audi i mercedesa ale zaznaczam że żaden nie jest w takim ciekawym stanie jak to brzmi.

hmm audi....:D http://moto.allegro.pl/item488250430_audi_skora_podswietlana_a4_a6_b4_b3_80_c5_c4.html to właśnie taka gałka, wg mnie nie jest to taki typowy wiejski tuning. Delikatne czerwone podświetlenie wpasowujące sie w podświetlania samochodu :) http://www.toys4boys.pl/Lodowaty-kufel-do-piwa-item257.html a tu fajny drobiazg znalazłam :)

Bardzo fajna ta gałka a szczególnie ta z imieniem (moim):) by była w sam raz:) Tylko ciekawe na jak długo bo niedługo pewnie sprzeda ten samochód...