Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość /kamillo/

poradzcie cos

Polecane posty

Gość /kamillo/

A więc chciałem się poradzic kafeterian w mojej sprawie. Sprawa wyglada tak obecnie mam 17 lat(prawie 18) moi rodzice rozeszli sie gdy mialem 12 i od tej pory nie utrzymuja ze soba kontaktów. Gdy mialem 14 lat dziewczyna mojego ojca zaszla w ciaze i urodzila dziecko ( czyli moja siostre bo wczesniej bylem jedynakiem) ale po jakims roku moj ojciec rozstal sie z nia bo znalazl sobie inna z ktora zreszta jest do dzisiaj .powiem ze ta 1 mieszka ok 150 km od naszego miasta i od kiedy urodzila sie moja siostra widzialem ja kilka razy (zreszta nie interesowala mnie ona zbytnio bo mialem w koncu 14 lat) ale teraz chcialbym miec z nia jakis kontakt tylko nie wiem jak sie za to zabrac, bo kontakt z jego matka ograniczal sie do tego ze na swieta wysylalismy sobie smsa, i jeszcze jedna sprawa moj ojciec ma zasadzone alimenty ktorych nie placi choc stac go na to powiedzcie mi czy wyopada mi dawac jej matce jakies pieniadze alimenty ktore ma przyznane to 1200 zł ale ja moglbym jej dawac miesiecznie ok 600 zł, chcialbym jej pomoc bo wiem ze jest w trudnej sytuacji funansowej. prosze odpowiedzcie mi na moje pytania :)

Gość /kamillo/
nikt mi nie pomoze???????

Gość /kamillo/
prosze was napiszcie cos.

Gość ultraviolet21
mi daj 600zl bede cie po recach calowac

Gość /kamillo/
naprawde jestescie pomocni wielkie dzieki:( jak na jakies glupie tematy o sexie albo dziwkach to 100 osob cos pisze ale jak jest powazny problem to nikt wielkie dzieki.