Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mydlana_panienka

zakochałam sie w swoim lekarzu

Polecane posty

Ile razy u niego byłaś? jeśli więcej niż 10 to nie marnuj czasu na niego bo szkoda chyba że chorujesz i musisz

Gość ............a jeśli..........
oj..... oj.... sprawa jest o tyle trudna, bo ja też mam kogoś. Dlatego mam mega zajebiście mocne hamulce (przepraszam za słowo) Dzis jest ten dzień, gdy mam jakiegoś doła widzisz już dlaczego nigdy nic z tego nie bedzie. to tak jakbym sie dusila, albo siedziala w klatce nie moge zrobic kroku wprzod, bo nie wolno mi nie moge sie zrobic kroku w tyl, bo gdybym nawet zrobila to pamiec o tym co gadal i robil jest we mnie.

bylam u niego, duzo, duzo wiecej razy niz 10 nawet nie zlicze ile.

uu to zauroczenie dosyć mocne :) tylko flirtował to znaczy, że Cię lubi ale dalej się nie posunie

osobiście uważam instytucję małżeństwa za pomyłkę straszną ludzie związani majątkiem i Dziećmi które potem najbardziej cierpią chyba że są już dorosłe to już po problemie

Mój Tata odszedł od Mamy jak byłam mała i bardzo się cieszę że to zrobił bo potem miałyśmy pieniądze od niego bardzo duże i dom a Mama jest z fantastycznym facetem a mój Ojciec SAM patrz jak to się dzieje nieraz

tak jak pisałam dzisiaj mam dzień do kitu i gdybym tylko mogła poszłabym sobie na mega długaśny spacer w siną dal i wszystko przemyślała Mysle, ze z jego zstrony to tez moga byc hamulce, tym bardziej, ze nieraz rozmawialismy o moim M i on wie, ze go kocham czasem cos o niego zagadywal w stylu "trzeba facetowi wynagrodzic" itp. pewnie dlatego nie zrobi tez kolejnego kroku Ale ja tutaj gdybam, a prawda jest okrutna- to była tylko zabawa z jego strony! tak cos czuje po kosciach

u nas tez w gre niestety bylyby wciagniete dzieci, wiec to dla mnie zupelna abstrakcja taki romans. nie wyobrazam sobie bolu dziecka, gdy sie dowiaduje ze tatus, mamusia kreca z kims na boku. zwlaszcza nastolatkom ciezo

Tu masz rację Wyobraź sobie sytuację Twój Doktor zaprasza Cię na kawę potem zaczyna się romans i co dalej jeśli jesteś wolna lub masz dorosłe Dzieci możesz sobie pozwolić na romans wszech czasów nic Cię nie ogranicza jak tylko jego żona która o niczym nie wie w tym momencie to tylko problem dla niego lub zaczyna się romans Ty chcesz z nim mieszkać On nie chce tłumaczy Ci że Ty masz rodzinę On ma rodzinę zaczyna narastać w Tobie myśl czy On mnie kocha skoro tak mówi ? co będzie dalej....................................................................................................................................................................... lub zaczyna się romans burzliwy w końcu On wyprowadza się od Rodziny i Ty też zamieszkujecie razem On i Ty i Twoje Dzieci ? Chcesz tego? jak On będzie wychowywała Twoje Dzieci i czy One Go zaakceptują? Wbiegłam bardzo daleko w przyszłość ale ja już to przemyślałam ja jestem wolna mogę wszystko mam inne priorytety i nie szukam męża. Ty masz męża Rodzinę i to zauroczenie pryśnie jak bańka mydlana. Może to kontrowersyjne, ale bardzo chętnie poznałabym zdanie innych z ciekawości a Ty jak myślisz ?

ja jestem tego samego zdania co Ty moge to tak podsumowac -flirt, podryw, komplementy, rozmowy o prywtnych spr. -lekkie zauroczenie -tęsknota STOP STOP STOP I nic dalej, dalszego ciagu nie bedzie ze wzgledu na okolicznosci w ktorych sie spotkalismy Ja myślę, że nie jestem jedyną, której tak słodzi i ta myśl mnie dołuje, ponieważ oznacza to, że mnie nie szanuje i traktuje jak maszynke dzięki której ma pieniądze. A jeśli.... się mylę, to przyzwoitość nie pozwala mu na dalszy krok. Czasem chciałabym pociągnąć ten flirt, odwzajemnić słowa, ale nie potrafię. A chodzi mi tylko o słowa, o flirt o spradzenie jak daleko wyznaczył sobie granicę i czy jestem jedną z wielu ,czy faktycznie coś więcej poczuł

Bibioooo, kiedyś byliśmy w jednym budynku, niewżne gdzie, nieistotne, ja stałam wyżej niż on, on na dole. Nie mogłam się powstrzymać i co jakiś czas zerkałam i co? On też! Delikatnie podnosił oczka i uciekał, gdy ja zerkałam.

Od podobania do czynu jak widać daleka droga Czy pomyślałabyś, że mężczyzna który dał Ci telefon, uśmiecha się do Ciebie długo siedzisz na wizycie mówi, że myślała o TOBIE jak zadzwonisz życzy Ci wszystkiego dobrego jest przemiły i mówi , że chce Ci pomóc i patrzy Ci głęboko w oczy robi śmieszne rzeczy przy Tobie nawet nie wiem powie Ci, że dla Ciebie przyszedł do pracy i jeszcze się wystroił dla Ciebie to co myślisz podrywa Cię? czy jest miły ?

pomyślałbym, że mnie podrywa

NAPRAWDĘ ja pomyślałabym, że jest przemiłym człowiekiem i chce mnie oswoić z leczeniem z bólem z np. operacją po prostu stara się abym się nie bała tego co mnie czeka. Przekonałby mnie tylko zaproszeniem ,,gdzieś tam wszytko jedno gdzie'' a tak nie uwierzyłabym, że mnie podrywa ja chyba nie rozumiem języka mężczyzn

a myslisz, że lekarz, który ma tysiące pacjentek, rozpoznaje mnie na ulicy po krótkim czasie, zagaduje sam, gdy spotka przypadkiem, mowi no w koncu jestes, mowie że ładnie wyglądasz i on wiedzial, ze bedziesz ladnie wygladala. Podrywa cie??

wg mnie to o tym świadczy: -dał Ci telefon, -mówi, że myślał o TOBIE jak zadzwonisz -patrzy Ci głęboko w oczy -robi śmieszne rzeczy przy Tobie nawet - - powie Ci, że dla Ciebie przyszedł do pracy i jeszcze się wystroił dla Ciebie- TAK POMYŚLAŁABYM ŻE PODRYWA i chyba dlatego jestem głupia i naiwna?

myślę że jest miły bo jeśli byłaś u niego kilka razy a jesteś ładna to zapamiętał Cię, a pewnie każdej mówi, że ładnie wygląda Zdziwiłabym się gdybym spotkała go przy moim miejscu zamieszkania lub wpadłby na mnie gdzieś koło mojego domu to z całą pewnością by mi dało do myślenia, ale pewnie wytłumaczyłabym sobie to przypadek

ha, a było tak :) ale myslę, że to był przypadek ;) oprócz tego koło mojej pracy. kiedys szłam w ciemnych okularach i on mijal mnie samochodem i tak sie gapil, ze szok. A gdy idę bez, to ucieka wzrokiem

To proste jak facet chce to zaprosi sam jak nie chce to wszystko co robi po za zaproszeniem to flircik on tak lubi sobie czas urozmaicić a jeszcze jak pomoże Ci wyzdrowieć to zawsze jak zachorujesz wrócisz do niego bo jest miłym, dobrym, fachowcem w dodatku wie, że kobiety są łase na komplementy więc.........................a jak jest przystojny to już ja przynajmniej w życiu nie uwierzę, że to podryw tylko uprzejmość albo taka litość jest mu Ciebie żal bo chorujesz no to tak się zachowuje Nie zaprasza Cię to znaczy, że nad interpretujesz sobie

Bibiooo, no i właśnie w tym się zgadzamy :) nadinterpretuję! widać taka moja natura.On jest miły STOP!Nic więcej. A gdyby tak poluzować hamulce? Pozwolić na dalszy flirt, jak myślisz? Wybadać go?

Pewnie, że możesz wszystko można bez ręcznego Ja bałabym się, że wyjdę na idiot mam lustereczko i przeglądam się w nim wiem już,że nie mogę sama zapraszać mężczyzna jestem ,,kiepska'' Natomiast Merlin Monroe owijała sobie mężczyzn wokół palca dlaczego ? Wyobraź sobie Kobietę mało urodziwą startującą do Lekarza ? Wyobraź sobie piękną Kobietę czy ona musi gdzieś startować?

to ja jestem przeciwieństwem Marlin Monroe i n ie dlatego, że nie mogę, tylko dlatego, że nie chcę. Nie chcę uwodzić i kusić i to są te hamulce. Mogłabym użyć swojej kobiecości w sposób kurewsko obsceniczny (sorry za wyrażenie), aby wydusić z niego o co chodzi, ale nie chcę. I tu mam problem.

Dlatego chyba lepiej pójść do innego Lekarza może uda Ci się uwolnić od tej miłości Możesz tak tkwić bez końca w tym zauroczeniu Wystartujesz sama do niego to jeszcze skorzysta a raczej wykorzysta Cię i zostawi A jeśli sam Cię zaprosi to będzie to jego decyzja bez narzucania się

na szczęście u mnie jeszcze daleka droga od zauroczenia do miłości. myślałam nad zmianą lekarza.... ale mi głupio. po I on jest bardzo dobry, po drugie mam iść do innego bez słowa wyjaśnienia, czy jak? Czy iść do niego i powiedzieć, że rezygnuję z niego? On nie zasłużył na to żeby odejść bez słowa żeby nie myślał, że zmieniam go jako fachowca, że się nie sprawdził, bo to nieprawda.

szczerze jeśli miałabym nie iść to zniknęłabym i już bo chodzenie i rozmowy o niczym nie mają sensu Myślę, że On Cię przykleił do siebie psychicznie i dlatego nie masz silnej woli uwolnić się od tego zauroczenia Jednocześnie czy ma sens uwalnianie Tylko do czego doprowadzi Cię chodzenie do niego dalej to ciekaw Wracamy do punktu wyjścia