Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

DZIEWCZYNY POMÓŻCIE CZY TYLKO TAK JA MAM ŻE SIĘ BOJĘ CIĄZY?? MAMA 20 LAT WIEM MOŻE TO I ZA MŁODY WIEK NA DZIECI ALE NIE DLA MNIE CHOCIAŻ KIDY ROZMAWIAMY O TYM Z CHŁOPAKIEM TO TO JEST DLA MNIE STARCH O TO CZY DONOSZĘ TO CIĄŻĘ?? CZY BĘDZIE WSZYSTKO OKEJ Z DZIECKIEM I WOGULE O WSZYSTKO?? CZY MIAŁ KTOŚ TAK Z WAS?? CZYM TO MOŻE BYĆ SPOWODOWANE

prosze zmiejsz literki!!!!!!!!!!!!!! tak to chyba normalne ze kazdy obawia sie czegos,czego jeszcze nie doswiadczyl.ja nie mysle jeszcze o dzieciach ale obawy mam jak kazdy.

Gość Madzia90
hej,ja ma 18 i tez straszną obawe tego czy donosze.Biore luteine co ma podtrzymac ciąże.Mysle,że tak bardzo pragniemy tego dziecka,że powoduje to w nas wlasnie tego typu lęki. pozdrawiam

Gość Madzia90
jesli moge spytac w ktorym tygodniu jestes :?

Gość Madzia90
no cos Ty,ja tez sie obawialam,a szczegolnie teraz.Wogole strachliwa jestem,ale na szczescie moja mama pracuje na ginekologi i mnie troche uspokoja.Narzeczonemu nie wychodzi niestety,ale i tak slucha mojego gledzenia nad ranem jak mnie boli brzuch itp.To mi wystarczy,chociaz wiem że nie sama się obudziłam:D

Gość Madzia90
czy ja wiem czy tak lepiej..tez jest obawa przed poronieniem.Zobaczysz jak zajdziesz w ciaze wszystko bedzie dobrze,wazne zebys trafila na madrą panią dr,ja dwa miesiace temu nie mialam 2 tygokresu czy tam 11 dni,hcg 22.82 ale dostalam miesiaczki,lala mi sie z 5 dni,byla obfita wiec w ciazy napewno nie bylam

Gość Madzia90
odpreż sie i czerp przyjemnosc z kazdego uniesienia,takie zadrecznie nie ma sensu.Jezeli masz przeznaczone donosicciąże to i tak ją donosisz ... nie martw się :D