Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzytewkaaa

czy to sprawa dla seksuologa czy ginekologa???

Polecane posty

Gość brzytewkaaa

od roku współżyję... po 10 mcach od pierwszego razu miałam robioną cytologię. wyszło źle, III grupa, CIN I i Hpv... do tego stanu "doprowadził" mnie mój mężczyzna. sam niestety nie wiedział, że jest nosicielem Hpv. obecnie jestem po leczeniu i za jakiś czas będę mieć powtarzaną cytologię. niestety, nasze pożycie seksualne legło w gruzach. ilekroć dochodzi do zbliżenia, przed oczyma staje mi mój wynik :O, w myślach obwiniam go za całe zło jakie na mnie spadło. nasz stosunek to jeden wielki ból i okropne tarcie. nie umiem sobie sama z tym poradzić... czy powinna w takiej sytuacji udać się do gin czy seksuologa??

Gość ffgfgfg
do psychiatry

Gość brzytewkaaa
ale psychiatra to chyba za bardzo naciągane :O poza tym ja mam poważny problem, mimo wszystko chcę z nim być, ale do stosunku dochodzi raz na 3,4 tyg :O a i tak jest strasznie.

Gość kjflrdjfljrdlfd

Gość gwiazdolinka
jak idziesz i tak do ginekologa, to nie zaszkodzi mu powiedzieć, jak nie będzie umiał pomóc, to do reksuologa

Gość stosuj żele intymne
przynajmniej sobie czegoś tam nie uszkodzisz, może porozmawiaj o tym z Twoim partnerem, że masz uraz do seksu, po co masz się zmuszać jak nie masz ochoty gdy się leczyłam i miałam ginekologiczne problemy mój partner wiedział o tym i nie naciskał na seks, czekał aż sama zainicjuję a i wtedy się dopytywał czy na pewno mi to nie zaszkodzi

Gość nie rozummmiem
od tego seksuolog. A najlepiej ginekolog-seksuolog- takiego też czasem można znależć