Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapominalska

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość zapominalska

Zapomniałam wziąć tabletkę w pierwszym tygodniu. Wzięłam ją po prawie 13 godzinach. Wcześniej oczywiście były stosunki. Czy mam się czego obawiać czy ta niecała godzina raczej nie robi różnicy?

Gość pivonka
mozesz byc w ciazy lecz do konca nie jest to prawdopodobne najlepiej zrob test ciazowy bo 13 godz to jednak dosc dlugi czas ;/

liczy sie czy \'pozniej\' (czyli po zapomnianej tebletce) byly stosunki bez zabezpieczenia jesli sie nie wezmie do 12 godzin po planowym czasie to juz nie ma po co brac bo i tak nie zadziala (nawet w 13 godzinie) - poczytaj ulotke. teraz powinnas sie zabezpieczac dodatkowo

Gość zapominalska
W ulotce jest napisane, że jak w tygodniu poprzedającym były stosunki to można być w ciąży i należy udać się do lekarza. Tak się składa, że ja do lekarza teraz wybrać się nie mogę :(

Gość anka156
wydaje mi zie ze jest taka mozliwosc ale jak dlugo bierzesz tabletki to twoj organizm jest "naladowany" hormonanami, wiec moze nie jest zle:), a z drugiej strony to wiesz zajscie w ciaze nie jest az takie proste:) ja bym zrobila test bo mimo wszystko zapomnialas tabletki z 1 tygodnia wiec wowoczas stosunki z poprzedniego tygodnia tez sa zagrozone, ale glowa do gory

Gość anka156
aa nastaw sobie w telefonie budzik, mi to pomaga, teraz zmienialm sobie pore brania tabkletek na rano, bo jak bralam wieczorem to tez mi sie zdarzalo zapomniec bo to gdzies sie wyszlo, cos sie robilo i tez zapominalam, wiec mi ranna pora bardziej odpowiada, to juz mi w rutyne weszlo, wstaje, myje sie zjem cos i zaraz tabsa lykam:))