Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Warkocz Komety

Moja pralka i ja ..................

Polecane posty

i z garbowaną powierzchnią:classic_cool: Kochliwy nie znam sie na takim biznesie ;)🖐️

czesc amorek 😘 to tara w rece i dawaj ;) kochliwy mail :P czy od ciebie?

Cardinale na sobór pojechał :classic_cool: w koncu taka posługa do czegoś zobowiązuje ;)

v33...a wyslalem??? sorki moglem zapomniec....niedawno mialem spotkanie z butelka szkockiej wiec moglem cos ci wyslac:)))ups!

Cardinale odpoczywa?:classic_cool:chyba sie biedak zmęczył dzwiganiem tych kopert :classic_cool:

mnie amorku po tym porannym wibrującym seksie to tylko tara zostanie jak sie hydraulik nie zjawi :classic_cool: Pochylona nad balią w lekko rozpietej koszuli :P Kochliwy oooo jaaa!!!!:P

pochylona nad balią w rozpiętej koszuli w samych majteczkach ...hmm.. sądząc po tym jakie ruchy będziesz wykonywać...to wirująca pralka nie będzie Ci potrzebna jak jakiś facet za Tobą...stanie V-ko droga:classic_cool:

no ten hydraulik z francuzem :classic_cool: jak mniemam ;)

szukałam kontrabasisty :O i nikt sie nie zgłosił :O

vika....kontrabasista zajety....przebywa obecnie na turnusie i sie kocha w pannie Krysi...... "...Dlllllaaaaa sympatycznej pani Krysi ktorej pociag obcial rece....Caluje twoja dlon madamm......

:D:D kochliwy Panna Krysia ma farta takie paluszki :classic_cool: amorek to najodpowiedniejsze forum ;)

amorek jak już wiesz to mozna tu znaleźć kochliwych normalnych i pokreconych :D:D:D ja szukam kontrabasisty a w przelocie hydraulika bo jak ja bede bez tej pralki życ?😭