Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosiia_adusiia

Mam 15 lat... jestem w ciazy

Polecane posty

Gość Gosiia_adusiia

Czesc. Mam 15 lat niedawno dowiedzialam sie ze jestem w ciazy bo zrobilam sobie test... chlopak jest anglikiem niewiem co dalej... ; (

Gość vdfg
nie trzeba było sie puszczac:o

Gość gratulejszynkl
no jak co dalej bedziesz mamaą gratulacje

Gość dobre bez kitu
Prowokacja a jak nie to gratuluje szmato---->:classic_cool:

Gość duch simona m
:classic_cool:

Gość Fajnie jest

Gość mamanastolatki
dziecko powiedz mamie i to jak najszybciej. Nie masz wyjścia. Nie bój się mama ci pomoże , może pokrzyczy ale będzie z tobą

Gość dobre bez kitu
dziecko powiedz mamie i to jak najszybciej. Nie masz wyjścia. Nie bój się mama ci pomoże , może pokrzyczy ale będzie z tobą albo jebnie ci dwa ciosy w brzuch:classic_cool:

Gość ja zawsze
co dalej -urodzisz , jak masz w porządku rodziców to co pomogą wychować , a ty musisz się dalej uczyć .....swoją drogą , trzeba było wcześniej myśleć .Jak miałam 15 lat to też miałam już chłopaka , był 5 lat starszy ode mnie , jednak ja nie spieszyłam się do łóżka, on cierpliwie czekał , dopiero jak skończyłam 19 lat pierwszy raz się kochaliśmy, przynajmniej była to b. dojrzała decyzja.... szkoda ,że nie wszyscy tak myślą ...byłoby mniej nieletnich matek ....

Gość Fajnie jest
Co to test wiedzialas.a co to antykoncepcja juz nie..

Gość mamanastolatki
Jesteście okrutni , mam córke lat 15 . To co opowiada mi córka to jest straszne . Jak starsi chłopcy wpływają na młode dziewczyny .Ja nie winie tych dzieci za niechcianą ciąże tylko rodziców, dlaczego z dziećmi nie rozmawiają

Gość yjdrtty
ja zaczęłam chodzić z moim chłopakiem jak miałam 16. po jakims czasie mama kupiłam mi prezerwatywy. powiedziała ze wiem jak je używać.mam 23 lata i nie mam takich problemów. matka wiedział co robi. jak będę miała dziecko zrobie to samo

Gość mamanastolatki nie przejmuj
sie bo chmastwo to normalna reakcja na tym forum, poza tym prowokacje tez sa tu na porzadku dziennym, wiec ten temat jak najbardziej moze byc zmyslony. ale jesli nie, to wspolczuje, ciaza w wieku 15 lat tragedia, ale mozna z tym zyc

jesli to nie prowokacja to powiem szczerze że moja kolezanka urodziła w wieku 15 lat i co najciekawsze prawie równoczesnie ze swoja mamą . Mineło sporo czasu , wszystko sie ułożyło , wszyscy szczęśliwi reasumujac - za wczesnie ale mozna sobie poradzić

Gość mamanastolatki
nie moge się nie przejmować , pare dni temu córka powiedziała mi że jej koleżanka połknęła sperme i boi się że jest w ciązy . Wieczorem córka dostała smsa od koleżanki że już po problemie bo wypiła domestos i od niego plemniki zginą .Tak jej napisali na kafe. Całe szczęście że moja córka mi o tym powiedziała, pojechałam w nocy do matki, powiedziałam o tym , dziewczynka ma popalony przełyk. Myślcie co piszecie

Gość mam już dośćććććććććććć
mam dość topików typu TERMIN NA GRUDZIEŃ < STYCZEŃ I INNE MIESIĄCE, NOWE STARACZKI< 2 KRESKI NA TEŚCIE ITP. załóżcie jeden topik i tam piszcie . Przez was wiele ciekawych tematów ucieka z najświeższych tematów. Nie każdy ma ochote to czytać . Zaśmiecacie kafe

Gość mamanastolatki nie przejmuj
o ku... :O ciezko winic mase z forum, bo moga pisac co chca i beda pisac co chca. szkoda ze ta dziewczynka nie byla troche bardziej uswiadomiona seksualnie. ja pierdziele co sie teraz dzieje! jak ja mialam 15 lat to nawet nie myslalam o seksie! a teraz nastolatki szybciej dojrzewaja wraz z dostepnoscia internetu :O