Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WTC.

World Trade Center, zaplanowane?!

Polecane posty

Gość WTC.

Ostatnio wpadło mi w rece kilka filmow dotyczacych ataku z 11 wrzesnia na WTC. W tych filmach zaprzeczaja aby to byl atak terrorystyczny a wszsystko zaplanowali! Moim zdaniem to sie trzyma nawet kupy Przy pentagonie ani sladu samoloru ani nawet "dziury" oprzypominajacej jkaby rozbil sie tam samolot i to zawalenie sie wież tez takie "ladne".... Co o tym myślicie???

Gość no air
cała sprawa wtc, to jedno wielkie gówno. widziałam już tyle filmów o tym, tyle dokumentów i tyle artykułów przeczytałam, że przestaję wierzyć w cokolwiek. trochę mnie dziwi, że tak wielka współczesna konstrukcja złożyła się jak domek z kart pod wpływem uderzenia samolotu u samej góry. w jednym dokumencie ewidentnie widać było wybuchy na dole wieżowca, więc jak dla mnie to wszystko było zaplanowane. że już nie wspomnę o pentagonie, śmiech na sali.

Gość WTC.
jestem tego samego zdania, sledze wszystko co jest z tym zwiazane i mysle ze aqmeryka to jedna wielka manipulacja. Poswiecic tyle osob;/

Gość Kosowp
Oczywiscie ze zaplanowane. I to przez amerykancow.

Gość happy pitbull
chyba tylko amerykanie potrafią uwierzyć w to, że to był zamach i że samolot wyparował, bo zderzeniu z pentagonem :o :o

Gość mać
dobry-właśnie obejrzałam

Gość rózia fruzia
ja też uważam że planowane ale po co mieliby to planować?

Gość mać
sorry żle wkleiłam

bo to służy kontrolowaniu ludzi przedtem była religia wojny a teraz terroryzm człowiekiem szczęśliwym nie da się kontrolować a wiec trzeba go sponiewierać wystraszyć i wmówić mu że muszą mieć najlepsze rzeczy piękna żonę gazety wmawiają kobieta że są brzydkie np było w reklamie bo jesteś tego warta Szokująca \"Historia Terroryzmu Sponsorowanego Przez Rządy\". Poprzez całą historię, agencje rządowe dokonywały ataków terrorystycznych na swoich własnych obywateli. Służyło to za pretekst do zwiększenia nad nimi kontroli i ich zniewalania. TerrorStorm pokazuje jak na przestrzeni ostatniego stulecia zachodni przywódcy mordowali obywateli swoich krajów, pozując jednocześnie na ich wybawców. Z filmu tego dowiemy się, że ataki z 11 września w Nowym Jorku, 7 lipca w Londynie i inne zamachy terrorystyczne nie zostały przygotowane i przeprowadzone przez tych, których się o to oskarża. Zobaczymy, jak brytyjskie siły specjalne przygotowują zamachy terrorystyczne w Iraku. Przyjrzymy się też oficjalnym dokumentom rządu amerykańskiego, w których armia USA planuje porwanie samolotów pasażerskich i zamachy terrorystyczne w Stanach. Dokument ten, to także opowieść o systemach kontroli, które stworzono, by zamknąć oczy obywatelom Zachodu na otaczającą ich rzeczywistość. Doskonała analiza historycznych wydarzeń, do uczestnictwa w których rządy po wielu latach wreszcie się przyznały. http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=330945914471163504&hl=pl&fs=true

Gość zzzzz.
mać, widziałam ten filmik rok temu i chyba tylko on, a właściwie ta rozmowa, tak mną wstrząsnęła, że zaczęłam zastanawiać się nad całym wtc. w 2001 miałam trzynaście lat i tak naprawdę niewiele obchodziło mnie, że gdzieś giną ludzie, gdyby w moje ręce nie wpadł ten film o wtc za wiele nie wiedziałabym do dzisiaj :o dla mnie to jest jakaś masakra, coś co mi się kompletnie w pale nie mieści, a już to wyparowanie samolotu, to jakaś parodia. nie chcę wnikać w te sprawy, ale po dokumencie od mychy mam wodę zamiast mózgu i po raz kolejny utwierdzam się w przekonaniu, że to wyłącznie ameryka amerykanom zgotowała ten los.

Gość ktoos
też uważam że amerykańcy sami to zaplanowali :/ zawsze uważałam że ten kraj jest chory

Gość nie amerykanie
tylko amerykanscy zydzi

A kogo to obchodzi ? To było 7 lat temu. Odległa historia.

Gość formuła pro-a
komentarz busha (mówię o dokumencie przesłanym przez mychę), który się cieszył zaraz po zdarzeniu mnie rozwalił kompletnie. ten facet jest gorszy od naszego prezydenta :o

To tylko teorie spiskowe. 😴 Przeprowadzono symulację komputerową (wprowadzanie danych trwało ponad rok bodajże)udowodniła ona wersję oficjalną. Wieże zawaliły się po przegrzał się metalowy szkielet budynków.

Gość nie wytrzymałeś myrek
hehe :classic_cool:

Gość Z Każdym Dniem...
Ja wlasnie tez slyszlam ze USA zaplanowalo ten atak, ale nie wiem czy wierzyc. Raczej nie wierze ;)

Gość dumna lewacka bitch
:D

Gość a ja wieżę w
tą wszystką bom mądry jest, samoloty udeżyły w pentagon i wtc i wszystko hłone jak gombka

Gość samantalisiczkaniezalogowanaa
przeczytaj linki !

Gość to jest kluczowe dla całej
sprawy. Media mają niezwykłą moc prania mózgów.