Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość imie dla dziewczynki

jakie imie dla dziewczynki pasuje do nazwiska nowak

Polecane posty

lipo temat brzmi "jakie imie pasuje do nazwiska" a potem jeszcze dodane "imie dla dziewczynki macie jakies propozycje?"

Gość nie kombinuj z takimi imionami
no i wyszlo ze ktos tu czytac nie umie:O

Gość ColazKFC
hahahah lipo, jesteś w zasadzie nierzadkim przypadkiem niedorozwiniętej kretynki. Pewnie bedziesz swoje dziecko ubierac w oczojebny róz :D

Gość lipo
nie mam 15 lat....mam dużo więcej....i według mnie głupie to wy jesteście...uznajecie tylko swoje racje....no ale czego spodziewać się po prostaczkach którym podoba się imię małgorzata czy łucja :O

Gość ColazKFC
a więcej jw. masz więcej - współczuję spadam

Gość lipo
tu autorka pyta o jessice i nikole 13:28 [zgłoś do usunięcia] imie dla dziewczynki a jessica albo nikola

Gość ColazKFC
nie podoba mi się małgorzata ale lepsze to niż jessica xD

Gość lipo
to że moje dziecko miało by zagraniczne imię nie oznacza ze było by ubierane jak dziwak....jedno nie ma z drugim nic wspólnego...ale takie tepaki jak wy tego nie pojmą :O

Gość ColazKFC
To było tylko założenie, po prostu jak matka nazywa dzieko jessica, to nie wiadomo co jeszcze jej walnie do głowy. Wspolczuje twojemu przyszlemu dziciakowy, wyrosnie na biedną istotę.

Gość nie kombinuj z takimi imionami
głupia naprawdfe jestes to były propozycje a mi sie podoba Oliwia i właśnie takma na imie moja córka... choc miala nazywac sie inaczej ale mąż poszedł metryke wyrobic i tak mu sie podobala Oliwia ze takie podal :D hehe i teraz nie zaluje bo idealnie pasuje do mojego urwisa:)

podoba mi malgorzata i łucja a jessika nie. z 2 imion zaproponowanych tutaj wybralabym Nikole.

Gość lipo
sąsiedzi mają córkę Zofie i mała ma tylko i wyłącznie różowe ubrania...i to pewnie według was ok...ale gdyby miała na imię jessica to pękły byście ze śmiechu...macie poglądy jak jakieś stare baby...

Gość lipo
no własnie to były propozycje więc o nich rozmawiamy...chyba czegoś nie rozumiesz....

Gość ColazKFC
ale ty jestes tępa lipo. konczę dyskusję bo nie łapiesz kompletnie moich metafor... idz podlecz inteligencję

Gość imie dla dziewczynki
dziekuje za propozycje:D :P

Gość lipo
a ty idz lecz psychikę bo jesteś głupia jak but...tylko psychiatra ci pomoże pojąć że imię powinna wybierac matka a inni mie powinni mieć nic do tego...

Gość lipo
i nie rozumiem dlaczego jessica miałaby byc biedniejszym dzieckiem niz maria...no chyba ze takie osoby jak ty ''umiliłyby'' życie...bo niky mądry nie będzie się nasmiewał z imienia i w ten sposób skreślał dziecka..

Gość no baaaaa
paula nowak pasuje, jakos tak mi przyszlo do glowy :)

Gość lipo
no pewnie najlepiej nazwać kogoś tępym bo ma inny gust niż większość...i taka jest wasza inteligencja...zal mi was....juz widzę jak będziecie nastawiac swoje dzieci przeciwko jessicom czy kevinom....głupie pustaki z was :O

Gość do takiego nazwiska pasuja
proste imiona -Anna, Joanna, Agnieszka, Maria, Zofia.

Ja jako jedyna zgadzam się z \'\'lipo\'\'.Tylko nieinteligentni ludzie będzie się naśmiewać z imion i twierdzić,że dane imię krzywdzi dziecko.Skrzywdzić dziecko można przez bicie,wyzywanie.A imiona są po to aby je dawać,czy polskie czy zagraniczne.

majac takie nazwisko mozna poszalec z imieniem, nie ma na mysli szalenstw typu Dzesika i Andzela :D, lecz cos bardziej zawilego: Natalia, Magdalena, Aleksandra, Karolina, Urszula, itp. nie wiem jakie imiona lubisz, jedno jest pewne: na pewno nie Anna, czy Jola :o, bo w polaczeniu z tym nazwiskiem wyjdzie cos w stylu Panna Nikt

Gość shf9s8hdg
A mi sie imie Malgosia bardzo podoba, zawsze mi sie podobalo. Jest tyle mozliwosci wymowy: Malgorzata, Malgosia, Malgoska, Gosia, Gosiek, Gosienka, Gosiaczek. Gdyby nie to, ze sama mam tak na imie, to z pewnoscia nazwalabym tak dziecko. Nigdy mi do glowy nie przyszlo, zeby miec pretensje do mamy, wrecz przeciwnie, zawsze bylam dumna z mojego imienia. A co do imion zagranicznych, to uwazam, ze jest mnostwo ladnych, ale w Polsce sa po prostu niepraktyczne. Wzbudzaja zdziwienie, czasem smiech, czesto trzeba sie tlumaczyc z tego, dlaczego wlasnie tak sie nazywamy. Dlatego wlasnie, jakbym sama dla siebie miala wybrac imie, to wybralabym cos polskiego, zeby nie spotykac sie z krytyka, zaskoczeniem itd. Jestesmy w Polsce, wiec nazywajmy dzieci polskimi imionami, co oczywiscie nie znaczy, ze zagraniczne sa brzydkie. Sa bardzo ladne, ale powinny je nosic osoby mieszkajace za granica.

Gość mama malej...
ja tez sie zgadzam z lipo... to jak dziecko ma na imie nie ma nic do rzeczy czy bedzie biedne czy bogate, czy iteligentne czy mniej... dziwne sa dla mnie osoby ktore na starcie jak uslysza imie nikola. jessica itp od razu twierdza ze to patologia :O no coz... polska :D

Teraz nikt nie musi się tłumaczyć z zagranicznego imienia,ponieważ jest ich coraz więcej i w nikim nie wzbudzają już zdziwienia.Za kilka lat tym bardziej nikt nie będzie się dziwił.No ale zawsze znajdzie się ktoś ''życzliwy'' kto wyśmieje imię.No ale jak ktoś chce to każde imię będzie umiał wyśmiać.Każda matka powinna dawać dziecku takie imię jakie się jej podoba a nie takie jakie podoba się komuś innemu.

Gość lipo
mama małej---> no właśnie-Polska =zacofanie :D przerżnięta ---> dzięki :)