Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fryczor

Kwiaty osobiscie czy poczta kwiatowa?

Polecane posty

własnie w moim mysleniu jest ciągłosc :D to w waszym nie ma - piszecie o swoich ideałach facetów, a 3/4 was pozornie \"męczy sie\" z totalnym ich zaprzeczeniem :D

Gość ovca5
ale to sie ma nijak do tego, ze wiemy lepiej jak nas zdobyc, niz Ty prawda?

ja tam dostałam ostatnio od kolegi pocztą kwiatową i zrobiło to na mnie miłe wrażenie :) Na takie wpadanie z kwiatami bez zapowiedzenia do dziewczyny, która nie jest sama uważałabym na Twoim miejscu (no, chyba że się umówisz konkretnie) PS. ten kolega mnie też nie popycha :P

Gość od_skocznia
Każda prawdziwa kobieta ucieszy się, kiedy niespodziewanie dostanie kwiaty - każda prawdziwa, bez wyjątku :)

\"Klaudi - ale on nie chciał Cie zdobyć\" czyli tak bezinteresownie przysłał??? Oj, chyba czasem przeceniasz mężyczyzn ;)

Gość gość
Zdecydowanie poczta kwiatowa, zobaczcie tutaj - http://www.roseduchateau.com Pewnie, że wiele zależy od danego przypadku, ale ogólnie to właśnie kwiaty otrzymane od kuriera, od lat robią największą różnicę. A wy się z takich nie cieszycie?

Gość gość
Poczta kwiatowa to fajny pomysł. Korzystałem nieraz. Ale zastanów się.. Bo jeśli ona ma faceta to nie wiem czy to dobry pomysł