Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Popielniczka27

Fryzurka dla dziewczynki...DORADŹCIE...

Polecane posty

Gość Popielniczka27

Moja siedmio letnia córka chce obciąć włosy ja też tego pragnę z całego serca bo juz mam dość porannych utarczek i płaczu...Prosze doradzcie jakas fajna fryzurke dla dziewczynki....prosze o zdjecia...

Gość Popielniczka27
??:O

Gość hitaszita
poczekaj zaraz cos wkleje

Gość Mamusiaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ta niunia koło auta śliczna:) Moja Babcia miała fryzurę na..matke Polkę:D kark odkryty..ścięta za ucho:) Miała 2 długie warkocze..nie chciała ich..wiec..przyszła i mówi dziewczyny sie smieją ze mnie ze mam warkocze:D I mowi do mnie- a to nie prawda była hahaha smeje sie:) I Ojciec obciął ją na krótko:) Wszystkim się podobało w klasie:D

Gość Mamusiaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
W Tv był film nakręcony przez Żydów...o ziemi Rzeszowkiej.. Widziałam tam dziewcyznkę z zielonymi oczyma na Matke Polkę i szerokim noskiem:) Mogę się mylić. Ale chciałabym się przyjrzec jej blizej:) Gdzie mogę go znalezc albo moze ktoś pamięta jego tytuł?

Gość gfgfgfgfd
Ładne dziewczynki mają włoski przynajmniej do ramion. Krócej noszą pasztety i lesbijki :P

Gość adrianadmo
mi sie wydaje, ze lepiej zeby byly takie, zeby chwycic kucyka, chociazby malego, zawsze to wygodniej i wlosy na twarz nie lecą