Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mandat

przeszlam na czerwonym swietle...

Polecane posty

Gość mandat

za winklem stal policjant, kazal dac dowod spisal mnie, powiedzial ze mandat kosztuje 250zl, od jutra tanieja do 50 zl, potem powiedzial ze skonczy sie na pouczeniu! co oznacza to dla mnie?

Gość zzzzz.
a co może oznaczać? że zamiast mandatu dostałaś pouczenie :o

Gość Liuba
To oznacza, że będziesz musiała przyjechać do niego na komendę i w ramach pouczenia o czerwonym zrobić mu OZP, wtedy anuluje mandat.

Gość mandat
wystarczylo zrobic loda i po sprawie

Gość to oznacza że
miałaś wielkiego farta... Mój chłopak zapłacił 100zł za przejście na czerwonym, ale przynajmniej ma nauczkę.

Gość fetyszystka
jak był w miarę młody ten policjant, to ja mogę mu obciągnąć i ten twój mandat anulować, dla munduru wszystko :classic_cool:

Gość malenka2906
jak dla mnie to powinnaś teraz odpokutować swoje winy. i do końca zycia przeprowadzac stare babcie przez jezdnie! :D

Gość Liuba
to oznacza że miałaś wielkiego farta... Mój chłopak zapłacił 100zł za przejście na czerwonym, ale przynajmniej ma nauczkę. I nawet nie mógł im obciągnąć, bo nie jest kobietą :D

I bardzo dobrze bo nie lubię ludzi co nie wiedzą na jakim sie przechodzi, i nie jestem kierowcą!

Gość to oznacza że
`I nawet nie mógł im obciągnąć, bo nie jest kobietą ` mógł, ale zapewne wolał zapłacić :O

Gość Liuba
a tak poważnie wezwa Cie litownie na jednodniowe szkolenie i przez cały dzień bdziesz udawała semafor.

Gość Liuba
Kurwa. Wezwą Cię listownie :O

Gość to oznacza że
no ja go za to opierdzieliłam, bo mnie też strasznie to irytuje :O jako przechodnia i jako kierowcę.

Gość to oznacza że
ale z kolei znam przypadek, gdzie dziewczyna, lat 19 przechodziła na pasach i w dodatku na zielonym świetle i potrącił ją pędzący ksiądz :O nawet się nie zatrzymał, ktoś zdążył jedynie spisać numey tablic. dziewczyna było rok w śpiączce, teraz z tego wychodzi, ale na nowo musi się uczyć chodzić, mówić etc.