Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona proszę

drogie mamy allegrowiczki

Polecane posty

Gość zielona proszę

proszę powiedzcie u jakiego kuriera za przesłanie wózka 15kg zapłacę najmniej? na poczcie powiedzieli mi 70zł, a na aukcjach widziałam koszty przesyłki już od 20 zł za taki wózek...

Gość zielona proszę
dziękuję za szybką odpowiedż , at a PANI w okienku chyba żeczywiście miała zły dzień, aaaaaaaaaa na aukcjach jednej osoby która sprzedaje małe ciuszki opłata za przesyłkę to 15 zł, myślicie, że to wporządku?

Gość zielona proszę
nie jest napisane: Opcje dostawy Formy płatności Paczka pocztowa ekonomiczna Koszt wysyłki: 15,00 zł Płatność przelewem z góry

Gość allegro aukcje
Ja dzisiaj wysyłając paczkę (listem priorytetowym) z jedynym malutkim body zapłaciłam coś 2,70zł. Osoba wysłała mi 4,80 na list ekonomiczny (bo taka jest podana cena w cenniku Poczty Polskiej za przesyłkę do 1kg), ale okazało się, że mniej więc wysłałam priorytetem i mogłam jeszcze do tego kupić porządną bąbelkową kopertę. Uważam, że tak powinni zachowywać się sprzedający. A oto moje aukcje:) http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4008315

z tego co sie oreintuje, a pracowalam dla firmy sprzedajacej na allegro to bez umowy z firma kurierska za przesylke zaplacisz w okolicach 50 zl sprzedawcy raczej maja takie umowy, ceny sa wtedy duzo nizsze - w zaleznosci od liczby wysylanych paczek na poczcie bedzie taniej jesli nie masz takiej umowy dodatkowo w okresie przedswiatecznym firmy kurierskie raczej nie obsluguja klientow detalicznych

Gość borita
dziewczyny aj ak to jest ze jak kupuje na allegro to odrazu po wygranej mam wiadomosc od sprzedajacego z nr konta,a jak ja sprzedaje to jak mam zrobic zeby kupujacy dostał taka wiadomosc

kurier OPEK waga wozka 20 kg -koszt 50zł podzielilam sie z kupujacym po polowie kosztami wysylki

Gość borita
kurcze nieumie:( a gdzie ta zakładka jest wmoje allegro .A moge teraz napisac wiodomosc czy po sprzedazy

Gość to sie samo automatycznie
wysyla jak ktos od ciebie kupi wiec musisz przygotowac sobie juz nie po sprzedazy

Gość borita
to gdzie wchodze wmoje allegro i co dalej

musisz przed sprzedaza- to juz bedzie na stale dopoki nie zmienisz wejdz w Moje Allegro u gory masz zakladki *Aukcje * Ogłoszenia * Ulubione * Komentarze * Rachunki * Ustawienia * Super Sprzedawca * Płatności Allegro wejsz w ustawienia- zaloguj sie jeszcze raz i ponizej duzych zakladek (tych co wymienilam) masz kolejne * Moje dane * Kupujący * Moja strona * Powiadomienia * PayBACK * Szablony * Sklep * Moje Café wejdz w Kupujacy i tam juz bedziesz miala miejsce w prawym dolnym rogu

Gość zielona proszę
allegro aukcje- takie ceny przesyłki to rozumiem , myślę że ta osoba nie jest uczciwa, choć kilka pozytywnych komentarzy ma!:(

Gość do allegro aukcje
allegro aukcje, ok, mozna wyslac tanio przesylke priorytetemm, ja jednak wole miec papier ze wyslalam towar i dlatego zawsze wysylam poleconym, a taka przesylka kosztuje conajmniej 4,50

Ale nie 70 zł.Od 10 do 15 kg 19 zł,ale trzeba doliczyc gabaryt B i z cennika poczty nawet nie wyjdzie 30 zł...ok moge sie mylic bo mam przed oczami tylko cennik poczty ale 70 zł to czysta kradzież.

Gość zielona proszę
jackpot 79 słodziutkie te twoje maluchy rozpłynęłam sie:)) ale wracając do tematu naisałam zapytanie do pani co przesyła 1 malutki ciuszek za 15 zł. i odisała, że jak będę chciała to wyśle za 8.50, no a kto by nie chciał?!

skąd wy macie takie cenniki? ja ostatnio za paczkę B powyżej 15 kg zapłaciłam 40 zł a B powyżej 10 kg 30 zł priorytet

a z kuierami to trzeba mieć umowę, u mnie w firmie paczkę do 20 kg wysyłamy za 15 zł a normalnie kosztuje 50 ale przy dużej ilośi przesyłek schodzą z ceny