Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wtyczka22

lokata

Polecane posty

Gość wtyczka22

chciałabym założyc lokatę na 3-mc i nie wiem jaką wybrać znaczy w jakim banku może ktoś zakładał w ostatnim czasie i mógłby mi coś poradzić, co myślicie o lokacie w PKO tej 10,5% jak to jest - czy to jest liczone w skali roku czy za 3 mc. Nie wiem na którą się zdecydowac help me :D

Ta reklamowana lokata 10,5% w PKO BP to w skali 18 m-cy :P W skali roku to 7%

ta PKOwska to lipa ja założyłam w millennium 3 m-c3 8,5% choć to tez sciema, odliczając podatek belki i biorąc pod uwage inflację....

Gość wtyczka22
hehe wiedziałam że z PKO to sciema mówią ze na 3mc i procent 10,5 heh oszuści. A fundusze może ale mi będzie potrzebna kasa za 3 miechy na strudia i będę musiała ją wypłacić dlatego interesują mnie lokaty wtedy wpłacę całą kwotę przeznaczoną na studia i może procentu z tego wielkiego nie będzie ale przynajmniej będę pewnia że ich nie wydam na coś głupiego, bo wiadomo że jak kasa jest to odrazu wszystko potrzebne się staje.

Gość wtyczka22
ok to pko odpada a jakie polecacie lokaty 3 miesięczne, bo kompletnie nie wiem co wybrać, chociaż nie wiem czy w dobie powszechnie panującego krysysu zakładanie lokaty to dobry pomysł a no i lokata musi być koniecznie na 3 miesiące dłuższe odpadają,

Gość wtyczka22
up niech mi ktoś pomoże

Gość wtyczka22
ale żeś wtopił z tym podszywem :D jak już się podszywasz to może trochę bardziej inteligentnie to rób