Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezbyt znająca się

Spodnie z rozszerzanymi nogawkami

Polecane posty

Gość niezbyt znająca się

Czy teraz, gdy modne są te z wąskimi nogawkami, rurki, założenie "dzwonów" to obciach? Chodzicie teraz tylko w prostych i w rurkach?

Gość niezbyt znająca się
Odpowie mi ktoś? :)

Gość niezbyt znająca się
up........ Nikt tutaj się nie zna na modzie? ;)

z tego co gdzieśtam podejrzałam w jakimś piśmie wynika, że modne są spodnie proste,o szerokich nogawkach, ale co Ci powiem: zależy od Twojej figury:) jeśli masz masywne uda, to się nie czaj i noś dzwoniaste spodnie, one w sumie są nieśmiertelne;)

Gość niezbyt znająca się
Ludziska kochane co z Wami? :D

Gość niezbyt znająca się
No właśnie ja mam dość masywne udziska ;)

Gość kasia2020
Powiem Ci tak... Osobiście noszę (mówimy teraz o spodniach) takie spodnie które mi się podobają, pasują do mojej figury, wyglądam w nich bardzo dobrze i dobrze się czuję. Jeżeli w rozszerzanych spodniach czujesz i wylądasz dobrze to je zalóż. Tylko aby nie były przesadnie rozszerzane bo to głupio wygląda.

tak więc kochana dzwony są dla Ciebie, bo wyrównają proporcje nóżek :) a co do takich prostych i szerokich to musiałabyś przymierzyć i zobaczyć, jak się prezentujesz, grunt aby materiał nie miał domieszki lycry, bo się dopasują na udach i lipa:)

Gość niezbyt znająca się
Hmmm zbyt szerokie tzn? Nogawka ma np. 16,5 cm szerokości

Gość czytam ELLE
osobiscie nie wlozylam bym dzwonow, niestety nie sa modne, po prostu....ale tak jak powtarzam OSOBISCIE!

Gość nkuiuygfyndh
pewnie wiekszosc patrzyla by na ciebie dziwnie ale dzwony niedlugo wroca, nie martw sie ;) w zarze widzialam dzwony na dziale TRF. kilka lat temu "marchewy" spodnie zwezane byly szczytem obciachu a teraz co?:P kazda laska w nich chodzi. dzwony za jakis czas stana sie modne to bedziesz mogla smigac z reszta teraz tez mozesz, znam laske ktora caly czas chodzi w dzwonach

Gość nkuiuygfyndh
jak dla mnie najlepsze sa proste nogawki, kazda laska wyglada w takich dobrze. dopasowane na udach (nie mylic z obcislymi) i proste w dol

Gość misaaaaaaaaaaaaaa
ja tam chodze w dzwonach - uwielbiam je i wiem ze dobrze wygladam a to najwazniejsze:) w prostych wygladam okropnie... no chyba ze razem z obcasami wtedy ujdzie:P