Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxgirlxxx

mozliwa ciaza?

Polecane posty

Gość xxxgirlxxx

czesc wszystkim obserwuje sluz juz ponad pol roku i od ponad pol roku nigdy nie zawiodła mnie ta metoda. ostatni okres miałam 21 listopada cykle mam co 33 lub 35 dni zawsze. wczoraj kochałam sie z chlopakiem i on nie zdazył wyjsc ze mnie i troche nasienia sie dostało do mojej pochwy. sa to cały czas dni nie plodne niby według kalendarzyka i według obserwacji nie było zadnego sluzu przed stosunkiem sucho było był to dzien po skonczeniu okresu. po tym stosunku umyłam szybko pochwe ciepła woda i troche tej spermy wypłyneło. moje pytanie jest takie. duze sa szanse na ciaze? bo naprawde do dni plodnych powinno byc jakies 5,7 dni... a do owulacji jeszcze wiecej...

Gość mamaani
Mieszanka 3 -Ojca Grzegorza Sroki, pobudzająca pracę jajników lebiodka (oregano) { Origani Herba} 50gr koszyczek rumianku { Anthodium Chamomillae} 50gr macierzanka {Serpylli Herba} 50gr pokrzywa {Urticae Folium} 50gr dziurawiec {Herba Hyperici} 50gr rdest ptasi {Herba Polygoni avicularis} 50gr ruta {Herba Rutae} 20gr nagietek {Calendulae flos} 20gr nostrzyk {Herba meliloti} 20gr Łyżeczkę ziół zalać szklanką wrzącej wody, naparzać pół godziny. Pić szklankę odwaru przed snem. skuteczna mieszanka

moim zdaniem bardzo małe, ale nie oznacza to ze wcale ich nie ma. owulacja moze sie w kazdej chwili przesunąć i jak juz to proponowealabym sie kochac tuz przed okresem, a nie zaraz po, boserio sie moze przesunac. uwazaj :*

Gość xxxgirlxxx
dziekuje wiem cał yczas nie mam zadnego sluzu wiec mam nadzieje ze bedzie dobrze juz troche sie poznałam na swoim organizmie... ale dziekuje uspokoiłam sie:)

Gość xxxgirlxxx
czesc wszystkim mam małe pytanie od wtorku zaczał mn9ie bolec brzuch na dole tak jak przed okresem a przeciez do kresu jeszcze daleko bolał mnie do czwartku rana, przestał i od dzisiaj wieczora znowu mnie boli co to moze oznaczac we wtorek miałam sluz przypominajacy surowe bialko jajka kurzego był taki ciagliwy czyli najprawdopodobniej był to dzien owulacji, dzisiaj mam bardzo duzo białego ale rano znowu miałam ten troche co we wtorek co to moze znaczyc? dodam ze dzisiaj doszlo do małego zblizenia miedzy mna a moim narzyczonym doslownie włozył wytartego czlonka na chwilke nie całego teraz juz nie wiem sama co myslec... dzisiaj był to 15 dzien cyklu juz sama nie wie mco myslec naprawde...

Gość anik...
moze ten ból zwiazany był z jajeczkowaniem. A po co pozwalacie sobie na takie zabawy w stylu wsadzenie na chwile członka itd. jezeli boisz sie wpadki??!! To dobrze ze obserwujesz sluz ale jezeli absolutnie nie chcecie wpasc radziłabym zastosowac jeszcze jakąs antykoncepcje np. prezerwatywy, szczególnie po okresie bo owulacja zawsze moze sie przesunac, a po owulacji tuz przed okresem kochac sie bez gumki. bedziecie sie tak zabawiac a potem stresowac? jaki to ma sens? moim zdaniem troche igracie z losem i ryzykujecie. z tego co napisałas wnioskuje ze stosujecie stosunek przerywany. Niestety nie jest to zadna forma antykoncepcji bo tak jak w twoim przypadku facet moze niezdązyc, a pozatym przed samym wytryskiem tez moze wydostac sie niewielka ilosc nasienia i facet tego nie wyczuje. Po myslcie o odpowiednim zabezpieczeniu chyba ze ciąza nie byłaby dla was problemem

Gość anik...
chciałam jeszcze dodac ze plemniki potrafia przezyc nwet kilka dni w sprzyjających warunkach dlatego po okresie zabezpieczajcie sie jakos.

Gość xxxgirlxxx
wiem chce zaczac brac pigułki... a według was jakie jest prawdopodobienstwo ciazy w tej sytuacji?

Gość Blask
wbrew wszystkiemu wcale nie jest tak łatwo zaciązyć wystarczy poczytać ile się kobiety starają ......uważam ,że znikome :)