Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natanna

Polki kompletnie nie dbają o styl /

Polecane posty

Gość Natanna

Trochę to załamujące, ale większość moich koleżanek ubiera się w sieciówkach. Kupuje jakiś szajs, byle tylko coś kupić. Buciki w Deichmannie za 100 złotych albo torebkę w Terranovie za 50. Masakra! Dziewczyny, zacznijcie dbać o styl i ubierajcie się w porządnych butikach! Nie narzekajcie na brak kasy tylko weźcie się do roboty. Później w całej Europie śmieją się, że Polki chodzą tandetnie ubrane...

Gość dangerous girl
haha brak slow na skomentowanie tych wypocin

Gość ejbisi
Tak się składa że Polki są najbardziej chwalone za to, że potrafią się super ubrać tanim kosztem. Nie sztuką jest kupić sobie ładną kieckę za 500zł. Sztuką jest ubrać się super od stóp do głów za te 500zł i Polki to potrafią.

Gość blackcat
cała europa ubiera się w sieciówkach :o

Gość ja się zgodzę że Polki się nie
zbyt fajnie ubieraj, ale... nie chodzi wcale o sieciówki

Gość Macfan26
Natanna ---> Gadasz bzdury. Polki są świetne ubrane i za takie jesteśmy uważane w Europie. Nikt się z nas nie śmieje. Nasz Szafiarki są znane i podziwiane na całym świecie. Co do sieciówek, to w każdej można znaleźć perełki. Tak samo, jak w lumpeksach.

Jestem ciekawa jak sie ubiera założycielka tego topiku?!.. Zgadzam się z ejbisi. Jest dokładnie tak jak napisała.. Sztuką jest ubrać sie tanio i zarazem fajnie i oryginalnie..

Gość zimnooo
Skoro Polki tak tandetnie sie ubieraja, to dlaczego jak jade do rodziny do Paryza, to wygladam lepiej od 90% Paryzanek, ktore stac na najdrozsze ciuchy?:D

Gość bo ten topik napisała jakaś
zakompleksiona krowa

\"Nie narzekajcie na brak kasy tylko weźcie się do roboty.\" Nie no, jasne, będę zapierdalać całą dobę na okrągło, bo koniecznie muszę sobie kupić tę kieckę za 500pln. I co z tego, że tamta za 60zl bardziej mi sie podoba, toż to sieciowa szmata jest... Kurwa, ale pierdolisz dziewczyno...

Gość dangerous girl
hehe Shao lin dobre :D dokladnie jak juz "poszukam roboty" i bede od rana do wieczora zapier... najlepiej przestane jesc jeszcze bo szkoda na to kasy, tylko wydam wszystko na buty za 5000 euro z zajebistego buriku, zeby "europa" nie musiala sie za mnie wstydzic i smiac sie ze mnie :| zal.pl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość lapiecie prowokacje az milo
:D