Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piotrek25_prosze o opinie

Mam 25 lat, nigdy nie bylem w zwiazku z zadna kobieta...

Polecane posty

i nigdy nie calowalem sie w usta z zadna kobieta, prosze o obiektywne opinie, nie jakies wyzwiska albo jest super albo jestes niewiadomo kto, rzetelnie prosze, cos obiektywnego, i jak poznanc kogos bo moze ja cos robie zle w zyciu albo faktycznie wiekszosc kobiet wiecej rzada niz daje, a chce byc z kims do konca zycia a nie na dzis jutro rok dwa, a potem koniec roumiecie ?!

za to miałem pełno mężczyzn i całowałem ich każdy centymetr kwadratowy ciała :classic_cool:

Gość erw
"i nigdy nie calowalem sie w usta z zadna kobieta" a w inne czesci ciala? :o

Gość kokokokko
mam pytanie powazne a minetke bys zrobil kobiecie? swej wybrance?

napisalem jak narazie pierwsza i teraz opinie reszta to podszyw, mowie o calowaniu normalnym, zaznaczylem ze w usta bo tu sa rozne odlamance natury na forum

Gość komarob
ja tez mam tyle lat i nigdy nie miałem dziewczyny .

Gość kokokokko
co z mineta????

Gość pa pa pa parapappapa
no to wypada Ci wspólczuć i Ty sie chopie pospiesz bo stary sie robisz i potem to juz nic ci nie pomoże a może sie umow na randke przeca sa dla młodych te portale i wtedy może sie w końcu pocałujesz z dziewczyną wiesz mam syna ktory jedynie siedzi w domu do pracy chodził ale nie potrafi zapoznac dziewczyny bo nic w tym kiedrunku nie robi nie mam na to zadnego wpływu

dziekuje za opinie

a ty komarob jak zyjesz moze mi troche opisac to swoje zycie,

Gość ja mam 22
Jak miałam 21 po raz pierwszy się całowałam..Też zawsze czekałam na tego jedynego....:) smieszne ale prawdziwe... A jak się przełamałam miałam plany co do niego byłam go pewna to po dwuch miesiącach się rozstaliśmy...:0 Ale teraz...:0 Poprostu trzeba to w sobie przełamać...:0 I przyjemność gwarantowana

Gość komarob
zyje tak jak lubie . Dziewczyny nie chce miec . Lubie gry komputerowe.

Gość ja mam 22
Jest dane. Ale ma wpojone inne wartośći....Czeka na tą jedyna ze wszystkim..:) Dobrze pisze???

Gość komarob
nie mam potrzeby miec dziewcznyy , nie jestem osoba ktora potrzebuje milosci i co najwazniejsze nigdy nie czuje sie samotny tak jak inni . Wrecz odwrotnie w towarzystwie czuje sie gorzej niz gdy jestem sam.

Gość ja mam 22
Ja tez tak mówiłam aż spotkałam takiego jednego...Ale to już przeszłość

Gość ja mam 22
Też tak mówiłam...:)

Spotykalam sie kiedys z chlopakiem, ktory mial pierwsza dziewczyne w wieku 26 lat. Niby nic mu nie brakowalo, po prostu byl niesmialy. Widac na kazdego przychodzi pora w innym wieku :)

Ja tam patrzę na dziewczyny i myślę która dobrze wygląda a która nie. A tak to nie czuję do żadnej żadnego uczucia. To już się skończyło jak świnka.

Gość komarob
ja unikałem zawsze dziewczyn jak mnie podrywały , bo nigdy nie chciałem z rzadną chodzic . Czuje sie jako singiel znacznie lepiej.

czekam na jedyna uwazajac ze jedyna jest milosc i jest gdzies ta mi pisana, taki romantyzm gleboko ukryty a na zewnatrz pozytywizm :) to ja

Mnie nie podrywały więc jestem sam. Ciekawe czy będę miał kiedyś ochote jednak być z dziewczną. Bo teraz to jest tak że chciałbym mieć dziewczynę tak jak chciałbym mieć 2 mln (może być złotych)

Gość komarob
ja mogłem nie raz miec dziewczyne , bo było kilka ktorym chyba sie podobałem , ale nie skorzystałem . Chce zwyczajnie być sam , tAka mam potrzebe .

:) tylko 2 mln albo az

ja też jestem taka....:) Ale troszke młodsza i całowanie nie wątpliwie mam za sobą...:) Ale też czekam na tego jedynego

To jest taka skala dostępności (nie będe miał 2 mln zł jeżeli nie trafię na loterii) tak samo jets z dziewczyną w moich możliwościach

akurat w moim zyciu bylo kilka kobiet ktore same sie pchaly tylko ze ja chcialem uwolnic sie od tego smutnego dziecinstwa niezrozumienia przez rodzicow i otoczenie, plytkie zycie rodziny niewykraczajace poza spanie, jedzenie,kosciolek i hipermarketem, zero bylo zawsze rozrywki, bylo generalnie zle jak dla czlowieka ktory mial troche inteligencji i widizla jak powinno sie zyc, naroslo to i taka walka z soba zeby to przezwyciezyc i wtedy dopiero ukladac sobie zycie z kims, zeby ktos nie dostal w "spadku" to co ja mialem, zeby nie powielil tego zlego wzoru...