Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość betrez

czy smieszne jest to ze 31 latek spotyka sie z 18sto latka

Polecane posty

Gość a co zrobisz
A Ty masz dziurę jak studnię, że cie wiadro dziwi ?

Gość a co zrobisz
oczywiście :)

yhm. po prostu nie zazdrosc, starszy facet znalazl sobie mloda, bo widocznie jest prawdziwym facetem, a nie babolem obrazajacym kazdego

u nas juz 4 lata minely, a roznica wieku to 18lat a nie mam jeszcze 19tu mialas 15 lat jak zwiazalas sie z 33latkiem? czy ja dobrze przeczytalam?

Gość a co zrobisz
ale jak to się ma do fałszywego skądinąd przeświadczenia, że jak młoda to ciasna ? I czy to go najbardziej przekonuje i w niej pociąga ?

Gość zakochana w starszym mężczyźni
Nie wiem do końca czy różnica wieku definitywnie przekreśliła naszą szanse na związek, bo nie wierze, że to może mieć znaczenie jeśli się kogoś kocha i codziennie o nim myśli. Ja mam 20 lat on 27 i chce założyc rodzinę ale nie widzi mnie w roli swej żony, ponoć ze względu na wiek?! Ja bardzo go kocham ale próbuje zrozumieć i w żadnym wypadku nie naciskam, on nie szuka ze mna kontaktu:( Nie kochał??????????pewnie tak..................:(

wiadomo, ze jak moda dziewczyna jest, to raczej nie rozorana. choc zdarza se, ze dziewczyna ma inna budowe i nie jest super ciasna. nie powiem, mojego tez pociagalo i pociaga, ze ma mloda dziewczyna i mloda ciasna cipke;)

cos jednak widzial, skoro do dzis jest ze mna, zreszta w wiku 16 lat sie do niego wprowadzilam. a pedofil z niego zaden. od razu pisze, bo zaraz sie zaczna ataki:)

z pwoodu kaca nie chce mi sie za bardzo kometowac ale facet po30stce ktory jest w zwiazku z 16 latka chyba nie wydoroslal a do tego jest pedofilem.

nie, kac mi nic nie pomieszal. to po prostu jakis chory zwiazek no ale co kto lubi:o

czy ja napisalam, ze to byl glowny powod? NIE, czytaj ze zrozumieniem. a ciasna 30tki po 2 porodach sobie nie wyobrazam. poza tym jak nie umiesz po ludzku rozmawiac, to moze przestan w ogole sie wypowiadac zamiast obrazac kogolwiek? i nie sadze , zeby 4 letni b szczesliwy zwiazek byl chory:)l

a widzisz w tym zdaniu slowo ,,tez''? jeśli nie to przeczytaj jeszcze raz. a patologia to ty sie wyrozniasz, rodzice cie niezbyt porzadnie wychowali. a rozorac i zostawic to moze ty tak robisz, moj zdecydowanie nie :classic_cool:

w zyciu nie uwierze ze zdrowy na umysle facet zainteresuje sie seksualnie 15letnim dzieckiem. moze ma jakies kompleksy skoro nie zwiazal sie z kims dojrzalym,a moze zadna normlana KOBIETA sie nim nie zainteresowala:o

pisalam, ze na poczatku to nie byl zwiazek, spotykalismy sie luzno, dziewictwa tez w wieku 15 nie stracilam, a przede mna mial kobiete, prawie 20lat. bez sensu ten zwiazek mieli, zycie razem ale osobno.

Gość a co zrobisz
chodzi mi o to, że chrzanisz farmazony wierząc w to, że wiek ma wpływ na ciasność pochwy. Totalna bzdura. Jak już mówiłem to zależy od budowy i przeważnie od tego czy i jak kobieta rodziła (chociaż i tutaj nie jest to oczywiste jak wynika z moich doświadczeń). Wkurzyło mnie to, że powtarzasz tę powszechną bzdurę o rozoraniu, przebiegu i td. itp. Uważaj co gadasz bo wiecznie za młodą i ciasną cipę nie będziesz uchodzić. Tym bardziej, że sama utrwalasz te debilne mity. O twoje dobro mi chodzi w sumie...

Gość a co zrobisz
faktycznie, jakiś kulawy musi być, żeby w wieku 33 lat kręcić z 15 latką. Nie urodź mu córki czasem bo pedofilem zajeżdża.

raczej nastolatki nie maja cipek jak to nazwales jak wiadra. a gietkiej i ciasnej to zadna kobieta obojetnie w jakim wieku po 2 porodach nie moze miec. a o swoje dobro potrafie sama zadbac, a farmazonami to ty rzucasz/

zwiazek dwojga ludzi nie opeira sie tylko na przyjazni. ludzie dobieraja sie w pary pod wszelkimi wzgledami takze seksualnym wiec nie gadaj,ze spotykanie sie luzno z 15latka bylo tylko czystym zwiazkiem:o o poprzednia tez byla mlodziutka, wiec chyba ewidentnie zadna dojrzala kobieta go nie chciala:o albo ma zaburzenia psychiczne:o

Gość a co zrobisz
ale miewają bardzo luźne. Nie ma prostej zależności: młoda - ciasna. Potrafisz to pojąć ? To dość proste w sumie.

20 lat prawie z nia byl. ona byla w jego wieku, a skoro ty sie nie umiesz przyjanic z facetm, to juz nie moj problem i to chyba ty mas jakies zaburzenia, skoro z poznanym facetme m najpierw musisz do lozka isc zamiast pogadac.

zależności: młoda - ciasna. tego tez nie napisalam, nie pierdziel juz, bo glowa boli.

wez nie zartuj,nie mowie o przyjazni kobieta-mezczyzna tylko o tym ze raczej pewnego pieknego dnia nie stwierdzil nagle ze sie zakochal i nagle zaczelas go pociagac :o tym bardziej ze w wieku 16 lat sie do niego wprowadzilas, co za patologia :o zabilabym takiego gdyby moja corke taki uwiodl :o

a co do moich przyjazni to wyobraz sobie ze mam wielu facetow za przyjaciol i nie chodze z nimi do lozka wiec nie mysle ze to ja mam tu zaburzenia :o

Gość a ja sie pytam gdzie byli
rodzice?!

Gość a co zrobisz
"wiadomo, ze jak moda dziewczyna jest, to raczej nie rozorana" :O Ty normalnie nie wiesz co gadasz :O

Gość do kciukiem
wiesz, co, przeczytałam Cię i mi się przykro zrobiło, że tak bardzo potęgujesz swoją "ciasność" na podstawie swojej młodości...:o przykro z dwóch powodów po pierwsze, jedno do drugiego ma się absolutnie NIJAK, bo są dziewczyny, które w wieku lat 17 mają "dziurkę" luźną, bo tak są zbudowane, jest im bardzo łatwo rodzić (to dla nich spory plus, wierz mi ;-) ) a są takie, które mają tak mocne mięśnie w tamtym miejscu, że nawet dwa czy czasem trzy NATURALNE porody tego nie zmieniają i dziewczyny wracają po ciąży do ciała nastolatki skąd wiem? jestem ginekologiem... i wierz mi dziewczyno, że bywa różnie tak samo jak z resztą ciała - jedna w tydzień po porodzie wygląda tak samo jak przed ciążą a inna nawet po latach nie może odzyskać dawnej figury Ty się pocieszasz, że jesteś młoda i ciansa - fajnie, ale jakie masz porównanie? skąd wiesz czy Twoje koleżanki nie są ciaśniejsze? nie obrażaj kobiet po 30-tec albo po porodach, bo wierz mi, zdarzają się 30 latki ciaśniejsze od 20 latek, a Ty, kochanie, za parę lat i po jednym porodzie moższ być luźniutka i co będzie wtedy Twoim atutem? pomyśl, tak też się zdarza znajdź sobie kogoś w swojej kategorii i wtedy się porównuj, pisz o czym wiesz, co znasz, bo teoretyzujesz i Ci bzdury wychodzą :p a co do pytania o związek takowy - dla mnie nie ma żadnego znaczeni ani wiek, ani ciasność, ani żadne podobne bzdury - jak się kochacie to będzie dobrze jak nie ma miłości, to możesz sobie znaleźć dziewczynę w swoim wieku a i tak nic z tego nie będzie ;)

Gość do kciukiem
a po drugie, sama pamiętam jak mając tyle lat co Ty 30 dziewczyny to dla mnie były stare baby - a Ty masz faceta w tym wieku, co Ci najwyraźniej nie przeszkadza, a potęgujesz wiek u kobiet, dokładnie taki sam pamiętaj, dziewczyno, że sama też się kiedyś obudzisz w swoje 30-ste urodziny i będziesz się czuła tak samo młodo jak teraz, bo nic sie tak bardzo nie zmieni... wtedy pomyśl sobie, że dookoła jest cała masa nastolatek, które uważają Ciebie za starą i luźną, podczas gdy Twój mężczyna jest dla nich nadal atrakcyjny :o