Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zimnajakglaz

kiepsko z seksem, prosze o rady

Polecane posty

Gość zimnajakglaz

Od paru miesiecy nie mam zupelnie ochoty na seks. Umiarkowanie chce mi sie po okresie ale to okolo 1 dzien. Mieszkam z chlopakiem od 1,5 roku i kazdego wieczora mysle sobie zeby on sie tylko nie dobieral. Lubie sie do niego przytulac itp ale nic wiecej. Moze to ze zmeczenia, jak poloze sie do cieplego lozka to nie chce mi sie nic innego tylko zasnac. Nie biore tabletek antykoncepcyjnych. Czemu tak mam? Co na to poradzic?

Gość demoqles
... współczuję Ci... :(

Gość zosiasamosiagrodziskwlkp
nie myśl o tym poprostu a ochota sama przyjdzie. Przez jakiś okres tez tak miałam. jak mnie dotykał nie czułam zupełnie nic... w moim przypadku to chyba przez tabletki. ale minęło. sama nie wiem kiedy i jak.

Gość dziwna jesteś
i nie dopuść do tego żeby cie przez to zostawił a jest taka możliwość i jesli chce a ty go kochasz to musicie być równi sobie w tego typach pragnieniach sexu nie powinnaś mu nigdy odmawiać tymbardziej gdy on cie podnieca a jeśli nie to juz inna sprawa

Gość demoqles
po tabletkach się zdarza i to nierzadko... ale Ty nie bierzesz tabletek...

Gość bambarylka
zmien chlopaka-proste ja tez tak mialam,przeszlo samo

Gość też tak miałem
ach te baby właśnie mi wmawiała że mnie kocha jak zawsze miałem chętke na nią to jakaś wymówka i sie nie dała nawet macać w kroku a byłem długo z nią tylko sie wqrwiałem kocha ale nie pokazuje tego w pragnieniach

Gość zimnajakglaz
No wlasnie nie wiem dlaczego nie mam ochoty, a co do tego czy chlopka mnie podnieca.. sama nie wiem, najczesciej chce mi sie tylko przytulic nie jest tak ze jak on sie dobiera to ja sie rozpalam, raczej mysle sobie ze spac mi sie chce, nie czuje nic podniecajacego jak mnie dotyka

Gość zimnajakglaz
Mysliscie ze jak mnie nie podnieca to go nie kocham? Kurcze ostatnio zastanawialam sie nad tym :( Mysle ze go kocham ale jakby taka miloscia co nie potrzebuje seksu nie wiem co ja pisze juz :(

Gość też tak miałem
u mnie to samo było miała te same myśli co ty tylko sie przytulić i zawsze senna zmeczona czy co a mi zawsze stawał a niby ją tez podniecałem ale mnie szlak trafiał jak nie dała tego co chciałem tylko przytulenie jakie wy jestescie dziwne kobiety :/ obudźcie sie!!! wkoncu to czyste pragnienia strach was obleciał czy co

Gość też tak miałem
nie widze takiego życia bez sexu co to za miłość?! to są pragnienia obustronne i to musi być ja odrazu bym olał taką kobiete

Gość zimnajakglaz
tez tak mialem --- zerwales z nia przez to?

może czymś się denerwujesz, może jesteś zmęczona, może jakaś stresująca sytuacja tak na Ciebie wpłynęła... a jak jest w innych godzinach? też nie masz ochoty na sex?

Gość też tak miałem
tak! poznałem inną porządną taką co leci na mnie w każdej chwili i to mi się podoba że rżniemy się kiedy chcemy i gdzie chcemy :D nawet na drzewie :D

Gość zimnajakglaz
w ciagu dnia jeszcze bardziej nie mam ochoty :( mam duzo zajec i innych rzeczy potem zmeczona przychodze to nic mi sie nie chce

Gość walic dalej
a kogo obchodzi to ze masz problem ? Sama sobie radz . IDz do seksuologa

Gość zimnajakglaz
jak widac po odpowiedziach powyzej, jednak kogos obchodzi

Gość zimnajakglaz
moj chlopak ostatnio przestal nawet nalegac na seks, jakby sie z tym pogodzil, to mozliwe ze on chce ze mna byc w takiej sytuacji?

Gość im już nie staje
to z małpą jesteś, że się rżniecie na drzewie ? :O Poza tym, nie bój żaby i jej się znudzisz. Niektórzy faceci stają się po prostu z czasem mało pociągający...nie wiadomo dlaczego...

Gość też tak miałem
napewno nie małpą ale wiem że się podniecamy wzajemnie i robimy to kiedy chcemy nie wyobrażam sobie takiej dziewczyny zeby mnie na bok odsuwała albo że nie chce jej się sexu ma się rżnąć ile sie da

Gość zimnajakglaz
tez tak mialem-- nie wierze ze twoja dziewczyna ma zawsze ochote, a moge spytac po ile macie lat? podobno po 30stce kobiety maja najwiekszy apetyt na seks, ale ja nie moge czekac tak dlugo :(

\"demoqles ... współczuję Ci...\" a ja wspolczuje jej facetowi :P

Gość zimnajakglaz
ktos sie jeszcze wypowie?

Gość pola_24
mam ten sam problem z tym ze zaczynam podejrzewac ze moj chlopaka ma kogos na boku :(

Gość Robinchut de La Mancza
dlaczego możesz być zmęczona?