Ania 1986 0 Napisano Listopad 29, 2008 Czy jest takie cos jak brak unaczynienia jajnika?? bo ja mam podejrzenie, tylk musze zrobić szczegółowe badania.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złoty niezalogowany. 0 Napisano Listopad 29, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yassminelka 0 Napisano Listopad 29, 2008 moze byc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shao_Lin 0 Napisano Listopad 29, 2008 masz podejrzenie chociaż nie wiesz, czy takie coś jest?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania 1986 0 Napisano Listopad 29, 2008 no ja nie wiem, nie słysząłam, byłam u lekarza, ale jakoś nie bardzo mogłam w to uwierzyć ...tez dopytuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yassminelka 0 Napisano Listopad 29, 2008 logicznie rzecz bioorac moze byc, moze byc za malo naczyn wlosowatych w jajniku, moze nie byc dostatecznie 'odzywiany'. poza tym mowie ze 'moze byc' a nie ze jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shao_Lin 0 Napisano Listopad 29, 2008 no to skoro gin Ci powiedział, że jest, to pewnie jest... To on studiował medycynę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yassminelka 0 Napisano Listopad 29, 2008 najlepeij porozmawiac z ginem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach