Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MikeymOuSe

KŁUCIE PODCZAS MASTURBACJI. !

Polecane posty

Gość MikeymOuSe

hmm.. niewiedzialam do konca na jakim forum to napisać, ale jednak bardzo prosze o rade !! Gdy sie masturubuje, i własnie dochodze czuje mocne kłucie po prawej stronie ( tak jak by okolice jajnika ) dzieje sie tak zawsze przy orgazmie łechtaczkowym. kiedys bylo normalnie, od ok 4 miesiecy ten ból. co to moze byc ?

Gość MikeymOuSe
naprawde nikt nie ma czegos sensownego do napisania ? bo troche sie martwie..

Gość do lekarza idz
idz do ginekologa mozesz miec cos nie tak z jajnikiem

Gość Tomaszekk
Jakby to jajnik to by ją bolał całyczas. Jak to tylko podczas orgazma to nie masz się czym przejmować. Skurcze mięśni to powodują. Być może o coś zachaczają. Kiedyś nie było bo mięśnie były słabsze, a teraz się wyrobiły i są mocniejsze. Jak nie masz innych objawów to nie ma czym się martwić.

Gość nie no dobre
kto te debilizmy wymyśla? (te o szczoteczce) ja tez chce miec takie shizy

idz do gina.Powiedz wiadomo że nie w takich szczegółach że się masturbujesz ale że gdy podczas seksu masz orgazm to podczas orgazmu od 4 -cy masz kłucie jajnika.

Gość ja tez tk mam
mam podobni eod miesiaca podczas O mm klucie jjnik aprawego, nie m innych objawow, ale strasznie sie martwie. bylm u gin 3 miesiace temu i milam lekki stan zapalny ale wzielam leki i chyba przezzlo mam isc do kontroli le boje sie ze cos mi jest czy osoba ktora tez tak ma od 4 miesiecy byla u lekarz mozesz powiedziec co ci powiedzial? mam andzieje ze to nci powaznego