Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bonbons

Od dziś do świąt bez słodyczy!

Polecane posty

też się przyłączam, już od ponad tygodnia nie jem słodyczy i żeby było lepiej wcale mnie do nich nie ciągnie, bo my ich tak naprawdę nie potrzebujemy, po prostu jak zjemy kawałek to czesto nakrecamy sie dalej, także lepiej zerwać z tym nałogiem

Co racja to racja - zaczyna się od niewinnego jednego kawałka czekolady a konczy na całej tabliczce (przynajmniej ja tak nieraz miałam:O ) wrrrr! ale mnie nosi! zbliza sie @ i mam takie parcie na słodkie, ze szok! zjadłam kilka daktyli i łyzke dzemu truskawkowego (domowego;),żeby zabic chęc na czekolade; wprawdzie tu też cukier ale to i tak lepsze niż cukierki czy czekoladki.:P No i weekend się zbliza a wtedy najwięcej pokus.:O A wy jak się trzymacie?:)

no co racja to racja - zaczyna się od niewinnego jednego kawałka czekolady a konczy na całej tabliczce (przynajmniej ja tak nieraz miałam:O ) wrrrr! ale mnie nosi! zbliza sie @ i mam takie parcie na słodkie, ze szok! zjadłam kilka daktyli i łyzke dzemu truskawkowego (domowego;),żeby zabic chęc na czekolade; wprawdzie tu też cukier ale to i tak lepsze niż cukierki czy czekoladki.:P A wy jak się trzymacie?

Gość babcia Zuzia
melduję się w temacie:) Walczę z ochotą na słodkie- mam tyle pracy ostatnio, że jakoś mnei słodkie nie kusi (uff, uff- oby mi tak zostało). Zawsze najgorsze były wieczory- potrafię wieczorem usiąść z jakimiś pysznościami i pochłonąć je... A wieczorne obżarstwo jest najgorsze, bo przeradza się w tłuszczyk ... ale od 4 dni nie daję się! Trzymam za nas kciuki :)

Gość taka jedna aaa
nie zjadłam dziś nic, zero słodkości :) dumna-owszem:D jeszcze tylko 13 dni :)