Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antonina.

...jak przyspieszyc./.skrócić okres..?... bardzo ważne..!.!.!...

Polecane posty

Gość antonina.

w czwartek mam zabieg usuwania nadżerki, powinnam dzisiaj dostać okres ale boje sie ze jak na zlosc nie dostane, czuje ze sie zbliza ale to jeszcze nie ako jak np na godz przed, druga sprawa to jak przyczynic sie do tego zeby szybciej minal? gorace kapiele? cwiczenia? ginekolog wprawdzie mowila ze moge miec koncowke okresu ale ja czulabym sie bardziej komfortowo tak "na czysto"

ja wypróbowałam napar z kwiatu czarnej malwy - na przyspieszenie/wywołanie okresu. Też czułam, że to już, a nie nadchodził. Naszukałam się tego w aptekach, ale kupiłam. Zadziałał 2 razy na 3 próby. Co do skrócenia, to zauważyłam, że gdy używam wyłącznie tamponów - trwa krócej. Jak stosuje podpaski - dłużej. tyle z mojej strony

Gość antonina.
tamponow? hmm bo tak planowalam przed zabiegiem wytrzymac jakos na samych podpaskach, ale moze faktycznie szybciej minie z tamponami

Gość antonina.
podnosze bo jest to dla mnie wazne

Gość bez sensu tak jest
to po co umawiasz zabieg na dni okresu ? mi ginekolog kazała przyjść zaraz po miesiączce, idę jutro :)

Gość antonina.
razem tak z ginekolog ustalilysmy, mi pasuja tylko wtorki i czwartki, mowilam ze okres powinnam dostac w niedziele to stwierdzila ze wtorek bedzie za pozno, ze odpowiedni bedzie czwartek i zebym sie nie przejmowala jesli bedzie mi jeszcze cos lecialo a ogolnie okresu jeszcze nie mam, czuje ze sie zbliza, mysle ze dostane wieczorem, mam juz jak czasem przed okresem taka brazowo-krwawa wydzieline, a moze nospa moglaby pomoc? czy ona tylko niepotrzebnie rozkurczy?

Gość edferf
ja to zwykle nakładam jeden raz tampon wciągu okresui rzeczywiście szybciej przemija niz cały czas z podpaskami

Gość antonina.
a powiedzcie mi prosze jak dziala goraca kąpiel? czy zwieksza obfitosc skracajac dlugosc okresu? czy wplywa jedynie na wieksze krwawienie?

Gość po tamponach
mam zawsze dzień przerwy w miesiączce. Gorąca kąpiel i łyknięcie no-spy - przyspiesza. Łykanie rutinoscorbinu - oddala. Więcej metod nie znam. Seks w dniu planowanego okresu też oddala - u mnie nawet o tydzień.