Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubołydkowa

Mam grube łydki - gdzie znajdę szerokie kozaki?

Polecane posty

Gość grubołydkowa

Pomóżcie, bo już tracę nadzieję... :O :(

Gość aaaaauuuuaaaa
a ile masz w łydce? , bo ja mam tak chudziutkie ,że aż się wstydzę tylko 31 cm w obwodzie :(

Gość grubołydkowa
Oj, wierz mi, że zamieniłabym się z Toba od razu... Nie wiem dokladnie ile, ale faktem jest że nie mogę się dopiąć do końca w ŻADNYCH kozakach, jakie mierzyłam... :( Jedne już prawie - prawie (w CCC), ale zamek zatrzymał się 2 - 3 cm przed końcem. :(

Gość to zmierz kopyto i powiedz ile
masz bo tu nikt rendgena w oczach nie ma i jak mają ci doradzic

Gość ja mam kozaki
wciągane, saszki prawie do kolan w kolorze czarnym i szarym już tylko. Z super skóry ekologicznej. Szacowana szerokość cholewki 40 cm ale na nodze poddaje się do 44, a na życzenie mogę rozciągnąć do 47 max. ;) Cena 99 zł zostały mi ostatnie pary ;) W razie czego proszę pisać na maila : wuuu@op.pl to prześlę zdjęcia. Dodatkowo do każdej pary jest bluzka gratis , wszystko nowe.

Gość ja mam kozaki
jeszcze pare par czerwonych ;)

Gość grubołydkowa
Zmierzyłam... 49cm!!!!!!!!!! :O Chyba je amputuję normalnie :( Wiecie, kiedyś miałam nieco nadwagi, wszystko rzucilam brzuszek, pupa uda, tylko te cholerne łydki zostały i za nic nie chcą chudnąć. Co gorsza, moja mama i siostra też takie mają, to chyba skaza rodzinna :O

Gość po co amputować
walonki sobie kup, cena 78pln i można chodzić po błocie, wodzie, mokrym śniegu. W cholewie najgrubsza noga się zmieści.

Gość ja mam kozaki
ale to spokojnie możesz zakupić saszki, bo je można marszczyć itp.

Gość 46797997ef
Ojojoj. Współczuję, ja mam 38 cm i za cholerę nie mogłam w żadnych się dopiąć:o. W koncu znalazlam jedne. Jedne w całym mieście. Niestety, chyba musisz zrezygnowac z długich kozaczków. Na allegro widziałam takie 50 cm w obwodzie, ale uwierz mi- wyglądały jak zwykłe kalosze...

Gość Everypretty
Bzdury gadacie. Każda kobieta powinna mieć prawo nosić to, co lubi i to w czym się dobrze czuje. Jeśli chcesz kozaki, to będą kozaki. Mam trochę mniej w łydce, ale po grze w tenisa jednak mięsień mam rozbudowany. Kozaki ( muszkieterki) zamawiam w sklepie www.bialebuty.pl Zrobią Ci je na wymiar w łydce. Wybór nie jest może powalający, ale zdarza się coś fajnego od czasu do czasu. I uszka do góry, sama nie jesteś - powodzenia :)