Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

solive

WPADKA TABLETKI ANTYKONCEPCYJNE

Polecane posty

Lusesita de Milagros Dolores no cos ty :D dobrze ty jestes taka poinformowana :)

Gość ale co zalezy
A jestem glupia bo?

"Dopiero co zaczełam brać tabletki antykoncepcyjne .. NOVYNETTE 9 tabletka.. dzisiaj jak kochałam sie ze swoim chłopakiem .. to pękła nam prezerwatywa ." pytam się po jaką cholerę ta prezerwatywa??? :D ulotkę czytałaś? skoro nie wierzysz w skuteczność pigułek to z nich zrezygnuj :D

dobra okej spoko :) nikt nie jest głupi tylko poprotu ma mniej wiedzy od innych i nikt nie powinien sie krytykowac.. dobrze ze przynajmniej sa osoby co wszystko wiedzą i moga podpowiedziec osoba co maja mniej informacji od tych wszystko wiedzacych :) bez obrazy^ kazdy uczy sie na swoich błędach co nie? :)

Lusesita de Milagros Dolores ginekolog mi powiedzial ze tabletki dzialają dopiero po pierwszym opakowaniu .. to prosze nie krytykowac mnie tylko tego " wyuczonego " ginekologa :) a ulotke czytalam lecz co .. ? ginekolog powiedział tak a na ulotce pisze tak ..

to dziekuje za informacje :) widocznie musze zmienic ginekologa..

Gość biore tabletki od
2 lat. One dzialaja juz od 1 tabletki, nie masz co sie bac. Musisz je tylko brac systematycznie o tej samej godzinie - + ewentualnie 2 godziny ale najlepiej o tej samej godzinie ustaw sobie przypominacz na komorce. Jak bierzesz tabletki to nie ma potrzeby uzywac gumy. Ja juz je biore 2 lata i nie wpadlam do tej pory a gumy nie uzywalismy, tylko jak jest przerwa 7 dniowa to jestem przezorna i uzywam gumy, ale zdarzylo nam sie, ze nam pekla i nic sie nie stalo. Takze bierze tabsy i korzystaj z seksu.