Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elennnes

nie lubię przebywać w towarzystwie zakochanych par, jako jedyna singielka

Polecane posty

Gość elennnes

przekichane...ktoś też tak ma? :(

Gość jadzia co ludziom zawadza
zmien towarzycho na singli

Gość elennnes
to jest świetny pomysł ale ciężki do zrealizowania:/

Gość acccca
hm smiem zaryzykowac tezę że nie jestes jedyna singielka na tym durnym świecie więc wystarczy zmienić otoczenia choć troszke;>

Gość elennnes
wygląda to w ten sposób, że mam koleżanki singielki z którymi dosyć czesto się spotykam ale mam tez znajomych takich jeszcze z liceum z którymi o dziwo jakiś kontakt udaje mi się utrzymywać, tylko od momentu jak każdy z nich ma swojego partnera te spotkania kosztują mnie bardzo dużo nerwów....strasznie nie lubie być jedyną singielką w towarzystwie a tak zazwyczaj się dzieje. A jak tu zmienić takie otoczenie? poprostu zerwać z nimi kontakt z takiego powodu? wiem moja wypowiedz jest bardzo zagmatfana

Gość acccca
przyjsc z kolega..napewno jakiś wolnych masz..i juz nie będziesz czuła sie wyalienowana

Gość elennnes
nie mam...:(

Gość acccca
hm..no to te wyjscia ze znajomymi wykorzystaj na upolowanie jakiegoś:P

Gość elennnes
ja i polowanie na faceta..hmmm.z tym też cieżko :(

wiesz co rozumiem cie.jak bylam singielka to mialam jeszcze lepszy numer hehe.teraz chce mi sie z tego smiac:) otoz mialam taka pare znajomych z ktorymi spotykalam sie od czasu do czasu,zapraszalam ich do siebie,oni mnie do siebie.ale zauwazylam pewna prawidlowosc - jak jakas grubsza impreza typu - sylwester,andrzejki,jakis wyjazd - np.do kina,na plaże itp. - to oni chcieli sie umawiac tylko z \"parzystymi\" znajomymi.to znaczy single przestawaly dla nich istniec,bo po co zapraszac kogos bez pary.jak jakas wazna okazja to tylko parami.hahahaha.zerwalam z nimi kontakt bo zaczelo mnie to draznic.

Gość elennnes
rzeczywiście śmieszna sprawa:( u mnie jest troche inaczej, spotykaliśmy się dawniej jeszcze jak każdy z nas był singlem, jakieś spontaniczne wypady do knajpy czy do kina , lata mijały a ekipa zaczęła się rozrastać (każdy kogoś sobie znalazł) a ja niestety nie.

nie wiem,moze zaraz ktos mnie tu zjedzie ale wydaje mi sie ze takie \"świeże\" pary,typu sa ze soba miesiac,dwa,pol roku - czuja sie w jakis sposob uprzywilejowane.single sie nie licza dla nich.takie mam doswiadczenia.nie umiem tego moze ubrac w slowa,ale tak czulam jak spotykalam sie pare lat temu z moimi parzystymi znajomymi.teraz juz jest inaczej,moze dlatego ze sama jestem parzysta,ale chyba tez dlatego ze z wiekiem to mija.dziewczyna przstaje sie chwali chlopakiem a chlopak szpanowac dziewczyna:)

Gość elennnes
zgadzam się, też coś podobnego zdarza mi się odczuwać w towarzystwie "parzystych" nie wiem może kiedyś też uda mi się znaleźć kogoś i wtedy będę się śmiała z tych moich terazniejszych problemów:) mam 23 lata, pracuje za śmiesznie małe pieniądze, planuje z Nowym rokiem zmienić pracę może te zmiany wyjdą mi na dobre, może uda mi się poznać kogoś nowego i chociaż troche ulepszyć życie:)

Gość Singielman
Witam obecnie jestem singlem może kiedyś się to zmieni jeśli chodzi o mnie staram się idąc przez miasto unikać wzrokiem takowych widoczków.... Gdy jadę kolejką i jakaś para usiądzie obok mnie i zaczynają się jakieś macanki to poprostu zmieniam miejsce.. Najchętniej to ustanowił bym zakaz trzymania się za ręce całowania i przytulania w miejscach publicznych a zakaz obejmował by całe miasto komunikację miejską i oczywiście kina restauracje itd... A jak skończe singlowanie to anulował bym te zakazy....-_-