Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pattti

jestem biedna!

Polecane posty

Gość pattti

nie stać mnie na nic, na bllet miesięczny, na ładne ubrania, na kosmetyki, nie mam nawet ku** butów na zimę :( RYCZEĆ MI SIĘ CHCE

Gość hakunamattata
nie martw sie ja kurwa tez:(

Gość pattti
do teoria "i wyobraż sobie że mam nawet telefon komórkowy:(

no to aż taka biedna nie jesteś :P nie przesadzaj biedne osoby nie stać na komputer, internet i telefon komórkowy tylko martwią sie co miesiąc co włożyć do garnka :O

Gość pattti
racja, ale nie znasz mnie i nie wiesz jak jest:{

fakt nie znam ale wiem, ze biedna nie jesteś :P co najwyżej może cierpisz na chwilowy brak gotówki chwilowy albo dość długotrwały :P ale dopóki stać Cię na to, co wymieniłam powyżej to biedną nazwać Cię nie mogę :P :D a pracujesz ?

Gość pattti
pracuje za marne grosze, po opłaceniu rachunków niewiele zostaje, strasznie mnie to flustruje.

Gość pattti
do gogi bubu czy jakoś tak odp: NIE DZIĘKUJĘ!

to zmień pracę :P :D albo zacznij dorabiać - sposobów jest masa ;) ja też marnie zarabiam ale znalazłąm świetny sposób na dorabianie i przy dobrych wiatrach potrafię miesięcznie zarobić 3 krotność mojej wypłaty grunt to pomysł i chęci

Gość pattti
nie mam bladego pojęcia jaką pracą (normalną) można sobie tak dorobić, z grzeczności nie pytam:)

hehe na pewno nie taką na jaką namawia Cię kolega Gogi Bubu :D :D :D piszę ludziom prace ot co ;) zaliczeniowe, licencjackie, magisterskie itp ;) masz w domu komputer więc już masz podstawy :D

Gość pattti
no o to nawet bym nie posądzała:) :) świetnie, wiem ze na tym można fajnie dorobić dobry interes

Gość lxjsn xms
Gogi Bjubu -->ja bym w to weszla...mowisz serio? Jestem podwojnie potrzebujaca ;)

Gość bieda to
wzgledne pojecie,dla jednego to jest brak chleba ,dla innego brak nowych butow bo zakladam ze jednak boso nie chodzisz? trudno ocenic czy faktycznie jestes biedna ,nie masz pracy i chleba czy jestes rozpuszczona malolata ktorej rodzice kasy nie dali na kosmetyki

Gość pattti
rozpuszczoną małolatą już dawno nie jestem:) a szkoda, wtedy było mi znacznie łatwiej. Wiesz po opłaceniu miesięcznych rachunków niewiele zostaje na życie, zaczyna brakować kasy na ciepłe buty zimowe bo stare nie nadają się nawet do pck. Niby takie duperele ale jednak...

Gość bieda to
oj moj post spozniony,wspolczuje Ci ,wiem co to znaczy nie miec kasy,ale nie zalamuj sie czasem ,wprawdzie nie mam dla Ciebie gotowej recepty,ale nie daj sie

Gość ale zajebisty temat
kaska szczęścia nie daje :(

>> Gogi Bjubu -->ja bym w to weszla...mowisz serio? Jestem podwojnie potrzebujaca Tak, ja dużo pracuje i nie mam za bardzo czasu na normalne kontakty z kobietami, stąd musze radzć sobie inaczej :o Nadal jestes zainteresowana?

Gość pattti
też twardo staram się tego trzymać że kasa nie daje szcześcia ,, nie wiem tylko ile w tym prawdy :(

Gość ale zajebisty temat
sprawdziłam na własnej skórze...sama prawda....

>> nie wiem tylko ile w tym prawdy Mało. Kasa daje szczescie. A raczej jest środkiem do osiągnięcia szczęscia.

ee kasa to tylko kasa, jasne że sie przydaje, ale co po niej, jak jesteś brzydki, głupi i cuchnie ci z gęby? :O Prawda? :classic_cool:

Gość annnnna
wiecie co tez mam z tym problem, po mnie od razu widać ze nie przelewa mi się z kasą, od kilku lat ubieram się w stare znoszone ubrania, nie raz czuje sie okropnie przy kolezankach z pracy zawsze elegancko ubranych i w ogóle odsztyftowanych. Już dawno nie kupiłam sobie nic nowego do ubrania bo poprosu mnie na to nie stać. ta sytuacja napewno nie sprawia ze jestem szczesliwa,,,, czy gdybym miała kase i mogłabym sobie pozwolić na nowe ciuchy Byłabym szcześliwsza?? NIE WIEM! może przez pierwszą chwilę ...

>> ale co po niej, jak jesteś brzydki, głupi i cuchnie ci z gęby? Lepiej byc brzydkim, głupim i cuchnąć z geby, ale z forsą, niż takim samym biednym :)

przynajmniej lepiej byś się czuła przy koleżankach, a to już jakaś poprawa, prawda? :)