Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo boli

pomocy zaraz umre z bólu co sie dzieje ?????

Polecane posty

Gość bardzo boli

biore logest od tego wtorku po miesięcznej przerwie brania tabletek.. wczoraj wieczorem jednej zapomnialam ale wzielam dzisiaj w polodnie i teraz jak pisalo w ulotce następna regularnie ale dostałam rano okresu i mam takie bole menstruacyjne ze jestem cala w gesiej skorce i po prostu zwijam sie z bolu, nie wiem co sie dzieje, czy to przez to ze wzielam tak poźno jedna tabletke????? poomozcie bo ja nie daje juz rady, wzielam nospe ale to nic nie pomaga ;(

Gość nie rozumiem nic
robiąc przerwę, nowe opakow. rozpoczyna się w pierwszy dzień okresu, czemu bierzesz od wtorku, skoro okres dostałaś dziś ? no-spę bierze się po 2 tabl. na raz, jak bardzo boli to weź jeszcze jakąś tabl. p/bólową 1000mg paracetamolu lub 400 mg ibuprofenu + ciepłe okłady na podbrzusze i herbata z rumianku do picia

Gość bardzo boli
brałam tabletki prawie pół roku i po skończeniu któregoś z kolei opakowania nie zaczęłam stosować następnego 8 dnia przerwy. minął od tego czasu miesiąc. okresu nie mialam a lekarz powiedział, że moge zaczac brac nowe opakowanie kiedy zechce, zaczęłam we wtorek i dzisiaj nagle miesiaczka i ten straszny ból... i nie wiem czy to przez to czy dlatego, że wczoraj pominęłam tabletke i wzielam ja dopiero dzisiaj po czym dzisejsza o stałej godzinie..