Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buhahihi

polscy mezowie i ojcowie-klienci burdeli w uk

Polecane posty

Gość buhahihi

Moze jakis pan sie wypowie co wyprawia z kolezkami po robocie i w weekendy przebywajac w uk, jako szanowny mezulek i ojciec, utzrymujacy w blogiej nieswiadomosci zonke w Polsce?Bo na forach kafeterii widze tylko saczenie jadu, jak to Polki sie puszcaja w burdelach, a jakie to one dziwki, jak to 70 czy iles tam procent ogloszen na jakims tam adultworld. com to polskie dziwki itd. O kurwa, jak to w uk polskie dziewczyny to nic tylko sie szmaca.A wy slurwysyny skad o tym wiecie????Bo sami co noc moczycie kutasy razem z kolezkami w coraz to nowej kurwie????A po tem oczywiscie powrot do kraju do zonki zgrywanie swietego. Skurwysyny. Najciekawsze, ze tego typu tematy o tym jak to Polki sie kurwia sa prowokowane zawsze przez facetow.I co skurwiele-najciemniej pod latarnia, nie????Najlepiej odwrocic od siebie uwage?Scierwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość kafeteriaaaaa
zauwazylam ze spory procent facetow, przebywajacych tu bez rodziny , narzeka na zony w Polsce. Mowia, ze zony im sie kur..a, ze ich malzenstwo jest blisko rozwodu albo ze sa po prostu rozwiedzeni. Powodem takiego postepowania jest z reguly chec zaciagniecia panienek do wyrka, taka tania metoda. Najlepiej jak sie przed tym wychla butel wodeczki w zaciszu wlasnego pokoju z kolegami z mieszkania. Kiedy jeszcze dzielilam mieszkanie w wiekszym gronie takie zachowanie panow mialo miejsce kazdego weekendu. Kiedy dziewczyna nie wykazuje zaineresowania takim towarzystwem jest nazwana k...a, i taka co to dupy daje wszystkim tylko nie polakom. Czy ktos jeszcze mieszkal w podobnych klmatach , czy to tylko ja mialam takiego PECHA ???

Gość kafeteriaaaaa
co do tych burdeli - no nie wiem , bo polacy to dusigrosze i jakos nie widze ich wydajacych na dziwki.

Gość wielbiciel kobiecego ciala
nie jestem mezem,wiec zony nie oszukuje,dzieci nie mam bo nie czas na to jeszcze wiec dlaczego mam nie skorzystac nie biore murzynek poniewaz nie za bardzo lubie czekolade,POLKI maja szparki za bardzo rozdymame bo sa atrakcja dla murzynow,paki i wszystkich kolorowych,zwlaszcza blondynki,-zapytasz skad te informacje,otoz jestem kierownikiem budowy i mam pod soba okolo 70 osob,wiec w poniedzialek rano na sniadaniowej przerwie slysze wypowiedzi pracownikow o sexi podbojach sam place 200f za godzine uwierz mi nie mam powodow do narzekania a dziewczyna jest z Pragi,tej czeskiej.mysle ze zaspokoilem twoje oczekiwania ta wypowiedzia bo na pewno myslalas ze nikt ci nie odpowie .jesli tak lubisz dyskutowac to napisz na forum co jest zlego w korzystaniu z burdeli i sdak masz takie informacje na temat klientow

Gość no jak z Pragi to ok
;)

Gość kafeteriaaaaaa
POLKI maja szparki za bardzo rozdymame ............jest to niemozliwe z medycznego punktu widzenia, meskie mozdzki kreuja taka opinie niestety.... :P

Gość kafeteriaaaaaa
a tak na marginesie ......co ma czekolada do murzynow ????? bo ja lubie czekolade a murzynow nie znosze,

no widzisz kafeteriaaaaaa,mam Polakom nikt nie dogodzi wy gadacie na facetow,my na kobiety ot takie nasze polskie piekielko na wyspie,sama wiesz najlepiej ze kazdy facet,prawie kazdy jak kot zdycha przy jednej dziurze,wiec nie dziw sie ze chodzimy tam ,jest o wiele przyjemniejsze o walenia,ale tylko niektorzy faceci mowia ze tam chodza,a z medycznego punktu widzenia mnie interesuje zeby dziewczyna nie miala syfa,albo czego innego dobranoc,jestem pewny ze jutro uslysze kolejna porcje opowiesci o polish sexi girls

Gość zabi kruk
ja tam nie chodze i nigdy nie pojde tacy ludzie kobiety jak i mezczyzni to porazka

Gość zdzisiaLopatka
polska prostytutka? ma ojca polaka i tyle;] o ile nie wymyslila sobie nazwiska,

Gość oto przyklad
Nie, ona jest Polka wystarczy poczytac sobie jej review, co faceci, ktorzy byli z nia o niej pisza jeden napisal, ze jest wspaniala dziewczyna z Polski...

Gość oto przyklad
a nazwisko? one wszystkie maja wymyslone nazwiska. zreszta ona pisala w swoim blogu na tej swojej stronie, ze wybrala sobie taki nick, bo jej taki pasowal

Gość rózia fruzia
zgadzam się z kafeteriaaaaa. mój kolega próbował mnie złapac. opowiadał jaka ta jego żona niedobra, że go zdradza, że jego małżeństwo sie sypie.a potem na naszej klasie go znalazłam i zobaczyłam zdjęcia jak są razem i zdjęcia były podpisane " ja i moja miłość". i te zdjęcia widać że były robione nie dawno. a on tak biadolił że jego małżeństwo to pomyłka. jego wspóllokator tak bardzo chwalli swoja żonę,tak ją kocha, tacy są szczęśliwi a umawia sie z angielkami na sex.

Gość cozcozcoz
Coz, jak wiele topikow tak i ten mozna zakonczyc na stwierdzeniu, ze kurwa zawsze pozostanie kurwa. Czy to meska czy damska-bez roznicy.Nigdy nie wiesz z kim spedzasz zycie....

amen