Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DeLatte

PROBLEM Z MASTURBACJĄ - WAŻNE...

Polecane posty

mnie to tak podnieca jak mi szepcze chlopak ze wtedy moze zrobic ze mna wszystko moze ty tez zrob cos takiego:) i pochuchaj w uszko to takie przyjemne:)

Gość DeLatte
Właśnie on jest bardzo odważny i z chęcią zrobiłby mi minetkę, ale ja naprawdę.. włącza mi się blokada i jak schodzi na dół, to jest 'kochanie, i can't' ;/,

Gość panmicha0
ja powiedziałem co o tym sądze musisz najpierw nacieszyĆ sie sama sobom a potem inni mogą sie cieszyĆ tobom a ty nimi a teraz ide spaĆ bo jutro rano wstaĆ czeba zajże jeszcze tu rano dowas DOBRANOC :D

skoro jestescie na tym poziomie to nie od razu minetka ;) najpierw rozbierajcie sie do samej bielizny i tak sie przytulajcie i sobie figlujcie :D przyjemnie, blisko i w ogole zajebiscie ;) wtedy mozesz dotykac jego penisa, nie musisz od razu go chciec doprowadzic, po prostu troche podotykaj przez materiał. on u ciebie już rączką działał czy jeszcze nie ? dotykał cie, wkladal paluszki ?? tego sie akurat nie ma co bac, baaaaardzo przyjemne, wiec sie nie krepuj. sex oralny poczeka, sa tez inne przyjemne rzeczy.

probowalas wypic cos wczesniej na odwage?? hmmm.... najlepiej tak pierwszy raz to pod jakims kocykiem ja pamietam ze sie bardzo wstydzilam tak bez kocyka ze to widzialam :) ale teraz juz sie nie wstydze:) najtrudniejszy pierwszy raz:)

o tak, kocyk dobra rzecz. ehh tak sobie czytam i przypominaja mi sie te odlegle czasy kiedy to ja zaczynałam cokolwiek ze swoją pierwszą wielka miłoscia... jaka to była magia, jakie fajne uczucie tego czegos nowego, poznawanie ciał, poczatki przyjemnosci... a pozniej ekspolozja namietnosci po jakims czasie i tylko namietnosc ( i milosc oczywiscie tez;) ) ehhh tesknie za tymi czasami, ale niestety bylo łaaaadnych kilka lat temu. takze ciesz się tym ( jesli partner odpowiedni) i daj sie poniesc chwili - bez stresu;)

Gość DeLatte
Jeszcze nie, bo się wstydzę.... on chciał, ale... przytulamy się, całujemy, on dotyka moich piersi i je całuje.. tylko tyle

ja tez tak mialam:) heheh najpierw przez 2 miesiace delikatnie, a potem sie potoczylo jak z bicza strzelil;p

Gość DeLatte
tylko, ze ja mam koljeny głupi pogląd, że chcę zachowac dziewctwo do slubu ;/ i to mi zajebiscie przeszkadza w kontaktach z nim.. oczywiście kontaktach tych seksualnych...

wiesz tutaj duzo zalezy od tego czy naprawde czujesz ze to jest facet ktorego pokochasz. jesli jest to jeden ze zwiazkow (nazywanych przeze mnie) "trzymiesiecznych" to daj sobie spokoj z takimi wiekszymi pieszczotami, ale jesli czujesz ze naprawde ci na nim zalezy i moze byc z tej znajomosci cos powazniejszego to mozecie sie troche zblizyc. od pieszczot i dotykania do seksu jest jeszcze długa droga, wiec spokojnie :) nie myslcie jeszcze o seksie oralnym skoro sie nie dotykaliscie w miejscch intymnych dłonmi. mysle ze jesli chcesz, mozesz sobie (a raczej jemu) na to pozwolic :) nie wstydz sie :) nawet nie musicie sie rozbierac oczywiscie tak jak pisałam wczesniej bo widze ze jestescie dopiero na poczatku przygody z tymi przyjemnosciami. tak jak juz wspomniałam... teraz długie wieczory wiec mozna sie wyluzowac, zapalic jakas swieczuszkę... wszystko pojdzie łatwiej i mniej sie bedziesz stresowac , jesli naprawde tego chcesz :) jesli jednak masz opory przed tzw "palcowka" to nie musi od razu tak byc ze chlopak bedzie ci wkladał paluszki do srodka, moze najpierw pomiziac po wierzchu, najpierw przez majteczki z czasem pod, wszystko po kolei :) duzo zalezy tez od niego. Oboje dopiero zaczynacie :>?? (kurde jakie te lata mlodosci i poczatkow zycia erotycznego byly faaajne :D :D )

Gość DeLatte
Taaak, oboje =). Naprawdę nam na sobie zależy, on nie okazuje zniecierpliwienia tym, że ja odmawiam, ale wiem, że mu sprawia to przykrosc... Boję się też, że on mógłby gadac o tym ze swoim kumplem, który jest jednoczesnie tez moim przyjacelem...