Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kesjaa

DTEOX LEMON- czyli syrop klonowy ,cytryna i pieprz

Polecane posty

Gość Kesjaa

zapraszam od jutra zaczynam to oczyszczanie

Gość Kesjaa
pije się mieszanke wody soku cytrynowego syropu klonowego i pieprzu cayenne...zamiast posilkow ok 6 szklanek dziennie i do tego wode oraz herbatki

Gość nadważka
chętnie sie przyłączę

Gość Kesjaa
to od jutra zaczynamy:) masz skladniki? w domku...

Gość i come undone
powiedz mi czy nie ma po tym wysypu syfow na twarzy?

Gość nadważka
a można bez syropu?

Gość nadważka
a można bez syropu?

Gość okjatez
ok ja tez zaczynam oczyszczanie org

Gość Kesjaa
nie wiem czy nie ma wypryskow- nie spotkalam sie z tym jak czytalam:) raczej bez syropu sie nie da- bo to element kuracjo hamuje glod i dodaje energi..w kazdym sklepie jest ten syrop tylko zeby nie byl z sztucznymi dodatkami i cukrem jutro start

Dziewczynki zaczynam z wami mam za miesiac wesele i musze super wygladac! juz nie raz sie odchudzalam i zawsze bez skutecznie;/ mam tego dosc ze nawet pod tym wzgledem nie mam nad soba kontroli jestem strasznie gruba i okropnie sie z tym czuje jak mam dola to jem co popadnie i wlasnie widac efekty;/

Gość zainteresowana_12
...interesujące...:) A ile kosztuje taki syrop??

Gość Kesjaa
od jutra zaczynam nie mialam cytryny w domku:( syrok ok 20zl

Gość kopara sza
hej czy koś od piatku zaczyna ze mna tą głodówke , a może ktos na niej był , prosze napiszcie ile schudliście >>>

Gość czarnyalibaba
można sok zastąpić miodem, podobno jest lepszy niż te sztuczne soki....

Gość czarnyalibaba
miód zamiast syropu...miało być

Gość czarnyalibaba
i pamiętajcie o piciu np. senesu :O:O:O:O też się zastanawiam, tylko nie wiem ile tego miodu dodać? łyżeczkę? pół?

Gość czarnyalibaba
Co potrzebujemy: 1. Dużo wody źródlanej (najlepiej kupowac te w bidonach po 5l - cena za butle, ok 4, 5zl w markecie). 2. Paczka chili cayenne (np Kamis za ok 2zl). 3. Cytryn kupujemy po parę sztuk zeby nie gnily (jednorazowo ok 4zl). 4. Syrop klonowy (polecam RedRose - ok 19-25zl). 5. Wyciskarke do cytrusow z pojemniczkiem na sok - ok. 13zl w sklepach AGD (chyba ze chcemy cisnac recznie). 6. Lisc senesu (herbatka przeczyszczajaca) - w aptece ok. 3,50zl Czyli na start ok. 50zl. Jak robimy koktail (przepisow jest wiele, ja daje moj): 1. Wlewamy do szklanki 3/4 wody zrodlanej. 2. Wsypujemy szczypte cayenne (nie napisze ile bo to zalezy juz tylko od tolerancji waszego gardla, najlepiej poexperymentujcie zeby to zjadliwe bylo). 3. Wlewamy 2 nakretki syropu klonowego. 4. Wyciskamy 1/2 cytryny i dodajemy sok (jak ktos nie lubi cytryn moze dodac 1/4, 1/8, ja lubie i daje pol). 5. Wszystko mixujemy i wypijamy. Jak czesto? Jak jestesmy glodni, ja pije 2-5 razy na dzien, ale mozecie nawet 10 razy. Do tego staramy sie pic duzo wody czystej, zeby sie nie odwadniac, nie spozywac toxyn (kawa, alkohol, papierosy, uzywki, itd), nie jemy absolutnie nic. Ja co 2 dni pije tez herbatke. Najgorsze sa 2 pierwsze dni, pozniej jest juz latwiej, a po tygodniu mamy juz swoista niechec do jedzenia (

Gość czarnyalibaba
jadę po wodę, cytryny, papryczkę ciane... i od jutra zaczynam ten detoks, post to dobry czas! można wytrzymać 40 dni...mnie wystarczy kilka zakonnicy przez cały post są na chlebie i wodzie- oczyszczaja ciało i umysł ma to swe korzenie w poście.... i nie mówcie mi, że to durne! żadna dieta mnie nie odchudziła! na ostatniej przytyłam 5 kg, bo na co dzień mniej jadam niż na tej cholernej diecie! mam dość katowania się ćwiczeniami! bez spadku wagi! więc robię detox i powiem o wynikach... ....a czemu tu nikt nie zagląda?

Gość agusia771
Hej. Właśnie jestem trzeci dzień na tym oczyszczaniu.Czujesię w miarę dobrze. Najgorzej że nie można pić kawy. Głowa mnie troszke boli i spac mi się chce. Ale dam rade,jak do tej pory to tak 1.5kg zleciałam z wagi.

Gość do czarnyalibaba
wypadaloby podac zródło, skoro kopiujesz kogoś tekst.