Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majkosiowa18

śmieszna gra z papierem toaletowym

Polecane posty

Gość majkosiowa18

widzieliście tę gierkę z owcą i papierem toaletowym na www.mojaowieczka.pl ?? czy ktoś wie, o co chodzi?

Gość hgfjhhgkhg ytu hjt
chodzisz i sterujesz owcą i musisz oddzielic teren od szkodników coś podobnego do dawnej gry gdzie zabierało się pole latającym piłkom

Gość świetna ta owieczka
:D

Gość kollopo
hehehe spoko ta owca na papierze toaletowym, kto by pomyślał, że można wpaść na takie coś. przyznam że mnie ta gierka wciągnęła :)

Gość Luvia
Moje dziecko okupuje mi komputer i nie chce się oderwać od owieczkowego labiryntu. Dobrze, że są jeszcze urocze proste gry, pozbawione karabinów, granatów i noktowizorów :)

Gość barbiii
aż wstyd się przyznać, ale chyba sie uzależniłam od tej gierki! najlepsza jest owieczka skacząca na rolce papieru :)

Gość a jeszcze lepsza...
wciągająca a do tego wymaga kontaktu ze znajomymi, których się czasem w ferworze codziennych zajęć zaniedbuje: http://www.zlampmnie.com Próbowaliście?

Gość kasiaPP
owieczka fajna - grywam w pracy jak chcę się odprężyć :P a zlap mnie rewelacyjne - dotarło do mnie mailem od kumpla i teraz ciągle jakąś zagadkę wysyłam lub dostaję

Gość meeee
mi się najbardziej podoba labirynt z owieczką :) a tak w ogóle to niedługo będę miała własną owieczkę, bo wysłałam 10 kuponów z lambi i przyślą mi pluszaczka!

Gość Frunia77
Moja córcia zbiera znaczki, żeby dostać breloczek - to już jakaś owieczkowa mania ;) Chociaż trzeba przyznać, i papier i chusteczki tej firmy są świetne, więc i tak kupuję a dziecko ma radochę.