Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjdshgvujdhfuashbfg

dlaczego?

Polecane posty

Gość kjdshgvujdhfuashbfg

Dlaczego faceci sa tacy okropni? czy tylko moj facet taki jest? musze sie komus wyzalić a nie mam za bardzo komu.. Chodzi o to ze moj dobry przyjaciel napisał mi esa ze chciałby sie ze mna spotkac i pogadac, ja mu na to ze nie moge a on: 'myslałes ze znajdziesz dla mnie troche czasu :(' No i wojna. moj facet to przeczytał i zaczał na mnie krzyczec... powiedział mi ze on nie wie czy ja przypadkiem jak sie spotykam z tym moim przyjacielem to czy mu 'dupy nie daje'... Myslałam ze sie rozplacze... jak on tak mogł?...

Gość kjdshgvujdhfuashbfg
a jeszcze wczoraj mowil jak bardzo mnie kocha..... :(

Gość POLISZUDKO
JEST ZAZDROSNY O CIEBIE,DLATEGO SIĘ ZDENERWOWAŁ

Gość kjdshgvujdhfuashbfg
musiał tak do mnie mowic..? ze nie wie czy nie dalam DUPY INNEMU? przeciez to okropne... :( nie potrafie tego zrozumiec... ;(

Gość kjdshgvujdhfuashbfg
heh.. nikogo to nie obchodzi..

Gość POLISZUDKO
FACET CI NIE UFA,ZASTANÓW SIĘ,CZY NIE KOKIETUJESZ KOLEGÓW,Z JAKIEGOŚ POWODU JEST ZAZDROSNY,CHYBA ŻE JEST TYPEM ZAZDROŚNIKA,ALBO SAM MA COŚ ZA USZAMI-NIEKONIECZNIE TERAZ,ALE MOŻE W PRZESZŁOŚCI.POMYŚL,CZY NIE DAJESZ MU POWODÓW DO ZAZDROŚCI.MASZ RACJĘ-NIE POWINIEN UŻYWAĆ TAKICH OKREŚLEŃ W STOSUNKU DO CIEBIE,ALE W ZŁOŚCI CZASEM MÓWI SIĘ TAKIE RZECZY,MOŻE ON WCALE TAK NIE MYŚLI.POWINIEN CIĘ JEDNAK PRZEPROSIĆ

nic nie usprawiedliwia takiego komentarza :/ ja tezj estem zazdrosna o mojego faceta i on o mnie,ale tak do siebie nie mowimy :/ nie daj soba manipulowac. masz prawo miec znajomych,a koles ma chyba cos z glowa.Tylko go za to nie przepraszaj! Ja bym tego tak latwo nie wybaczyla.

Gość cieszę się
On już nie powinien być Twoim facetem, tak się nie mówi do dziewczyny, którą się sznuje i kocha. Daj sobie spokój z tym dupkiem. Zastanów się czy chcesz być z kimś kto Cię tak traktuje. Jeśli sama siebie nie będziesz szanować to inni też nie będą. Im szybciej to zrozumiesz tym lepiej dla Ciebie. pozdr.:)

Gość kjdshgvujdhfuashbfg
heh... kiedys go zdradzilam.. i teraz zawsze w klotni mi powtarza ze mi nie ufa... :( teraz jestem porzadna dziewczyna! nie mam sie czego obawiac! to on ciagle uwaza ze ja kokietuje facetow... czy ten zwiazek ma sens? czy to przetrwa jesli on mi nie ufa...?

Poczytaj sobie wypociny na kafeteri i chwalenie się na temat puszczania. Oceń zachowanie swoich przyjaciółek, kolezanek względem swoich facetów.A teraz pomyśl, że Twój facet - nie bedący do końca Ciebie pewien - widzi świat podobnie i się boi. Boi się tych ukradkowych sms-w, boi się Twoich niezdecydowanych odpowiedzi. Cholera, popracujcie nad sobą trochę. Naprawdę zyjemy w świecie, że nawet ludzie porządzni popadają w obsesje stania się frajerami czy rogaczami. Gdzie nie spojrzysz, to ludzie zdradzają się. Dla nas - facetów -to naprawdę upokorzenie.

Gość kjdshgvujdhfuashbfg
ma powody aby miec zle zdanie o mnie.. zdradzilam go z innym (calowałam sie z kims) ale to bylo 3-4 lata temu.. on jednak nadal mowi ze mi nie ufa a przeciez od tego czasu jestem przykladna dziewczyna.. wiem ze zrobilam zle i zaluje tego, niejednokrotnie mu to mowilam.. ale on mi dalej nie ufa! bede uparcie czekac na jego przeprosiny... nie zasluguje na takie slowa..

Gość jak nie zaslugujesz
to co z nim jeszcze robisz, idz caluj sie z innym i bedzie ok

Gość autorkatematullllllll
Byl dzisiaj u mnie. przeprosil mnie.. nie przyjełam jego przeprosin. powiedziałam ze go nie kocham i jestem z nim tylko dlatego ze jest mi z nim wygodnie... pytał pare razy czy mowie powaznie, stanowczo to potwierdzilam. wstał i wyszedł, powiedział zebym sie do niego wecej nie odzywała. Chciałam zeby poczuł to co ja wczoraj.. chyba mi sie udalo i chyba go stracilam...

tak bardzo chciałam zeby poczuł sie tak jak ja.. :( i chyba przegiełam..

ja nie krece za jego plecami! potraktował mnie jak jakas puszczalska i dlatego mu tak powiedzialam! juz zaczynam zalowac tych slow... ale chciałam mu dokopac za wczoraj!

Gość masz babo
placek

czy uwazacie ze przegielam? ...

czy rozumiecie moja zlosc jak mu to mowilam?

jasne! teraz wszystko zwalcie na mnie! to on jest tym pokrzywdzonym?! dlaczego nie widzicie jego winy? czy jemu ma ujsc na sucho to co do mnie powiedział? czy chiałbyscie uslyszec od swoich chlopakow ze dajecie dupy innemu?!!!!

a wiec to ze tak sie do mnie odezwał jest w porzadku? mam to cierpliwie znosic według ciebie?

no i cisza?

jakis nienormalny jestes... nie robie mu swinstw! on sobie wyobraza jakies niestworzone historie, ze daje dupy!!! nikt nie bedzie sie tak do mnie odzywał!!