Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość princessaa

co robic gdy w dniu slubu deszczowa pogoda? vo ze zdieciami?

Polecane posty

Gość princessaa

wiadomo sloneczna a nwet nie ale bezdeszczowa pogoda to zdiecia w plenerze po mszy. a co jesli pogoda zawiedzie? jak mozna sobie z tym poradzic?tylko nie mowcie zew inny dzien po slubie bo to juz nie bedie to samo. nie ta fryzrka ladna nie ten makijaz sliczny profesjonalny na ten piekny dzien. :(

Gość teorio...
my bedziemy miec w inny dzien, a do kosmetyczki i fryzjera tez wtedy pojde :) wolimy na spokojnie, a zdjecia w czasie deszczowej pogody tez moga byc zajefajne :) albo plener mozna urzadzic gdzie indziej :P

Gość princessaa
no gdzie?:-) mysmy diziasj rozmawiali z fotografem. jak zadlam to pytanie to powiedzial ze w inny dzien. no ale ze zalezy to od nas to jednak wolimy tego dnia. bo po slubie bedziemy juz spokojnie:-) ale z tym deszczem to nie terqz ale potem we wrzesniu to mi bedzie spedzac pewnie sen z powiek:-)

Gość W deszczu
Chyba pod parasolem. Albo jak fotogfraf ma pomocnika a niewielu ma. Mało który zogodzi się na zdjęcia w deszczu ze względu na możliwość zniszczenia sprzętu, więc nie kombinuj teorio za bardzo, bo zdjecia mogą być owszem fajne, ale kto zapłaci za sprzęt?

Gość princessaa
nasi fotografowie to malzenstwo:-) wiec jak cos to zpna czy na odwrot moglby trzymacc parasol:-) nieeeeewiem. :)

Gość khh
u nas fotograf mówił, ze niektórzy rezerwują na wszelki wypadek jakieś ładne wnętrza np w jakimś dworku albo muzeum.

Gość chanelll
mozesz strzelac w niebo zeby chmury rozgonic !!! :P po prostu poziom niektorych pytan jest powalajacy. sorry dziewczyno, ale po co pytasz? nie umiesz pomyslec? na pogode nie masz wplywu wiec co poradzisz? mozesz sie pieknie usmiechnac i foty przelozyc na inny dzien ... i co swiat sie zawali ???

WITAM!!! Brałam ślub 2 lata temu i początek tego najpiękniejszego dnia w miom życiu wyglądał właśnie tak , zachmurzone niebo no i ulewa a było to w sierpniu.No ale cóż nie załamałam się i co do czego przyszło po ok. 4 godzinach przestał padać deszcz i zrobiła się piękna , słoneczna pogoda:))Więc jak jechaliśmy do kościoła było pięknie , a zdjęcia to naprawdę nie jest duży problem , najważniejsze aby Para Młoda była zadowolona z tego DNIA jak i własnej decyzji co do współałżonka/ki:)))

Gość teorio...
haa jasne rezerwuje sie jakies dworki, mozna isc na jakis zamek do palmiarni itd jest duzo opcji a ze zdjeciami w czasie deszczu tez sie spotkalam :D nie trzeba akurat moczyc sprzetu hahaha od czego mamy parasolki :P nie przesadzajcie dziewczyny

Gość ciocia dobrarada
podobno deszcz w dzien slubu przynosi szczescie;)

Gość teorio...
poza ty mozna robic tez zdjecia studyjne a nie plenerowe :P

no ja na dzień dzisiejszy nie narzekam na swój związek i życzę tego samego innym-więc chyba rzeczywiście SZCZęśCIE!!!!I to duże:)))

Gość princessaa
w inny dzien nie da rady:) bo bedziemy wyjezdzac po slubie w podroz na tydzien a potem od razu uczelnia:) wiec nie bedzie czasu. chcialam poprpstu poznac jak wy sobie z tym poradzilyscie :-) to nie jest glupie pytanie

Gość lolka ta od bolka
dla ,mnie logiczne jak bedzie padalo to studio, potem po slubie to sam fotograf mowil ciezko zgrac sie z terminem a trzeba tez pomyslec oswiadakch czy beda mieli czas.

Ja brałam ślub w sierpniu tego roku, o godz. 19stej, było ciemno i lał deszcz. Sesję zdjęciową która miała być o godz. 16stej odwołaliśmy, ale nie ma tego złego....dobry fotograf coś wymyśli. Co prawda mieliśmy fajny lokal więc większość zdjęć mamy właśnie porobionych tam, kilka fotek zrobiliśmy na dworze, w przerwach miedzy deszczami, i wyszły naprawdę super.Fotograf powiedział nam że on osobiście woli zdjęcia robione właśnie nocą i miał rację.

Gość lolka ta od bolka
to zalezy jaki deszcz, jak pokropi troche to mozan zrobic zdjecia, ale czasem jak lunie przez kilka minut a potem woda tylko plynie to troche strach wyjsc w bialej sukni, ale faktycznie dobry fotograf nawet jak bedzie lao to cos wymysli i beda fajne zdjecia

Gość bfbfbfbfbfb
A po co świadkowie na plener... Można się z nimi nafotografować do woli na uroczystości i weselu. Poza tym plener w inny dzień to najlepsza opcja. A tłumaczenie, że fryzura i makijaż nie taki jest śmieszny.

Gość princessaa
dla mnie to smieszne nie jest.pozatym po slubie juz nie bedie czasu na plener bo wylatujemy a zaraz po przylocie na uczelnie. tak wiec zostaje tlyko dzien slubu

Gość lolka ta od bolka
moze niektorzy chca miec zdjecia ze swiadkami w plenerze

Zdjęcia innego dnia mają same zalety. Jeżeli zależy Ci na super zdjęciach, to zainwestujesz jeszcze raz pieniądze w fryzurę i makijaż. A nie będziesz ryzykować złej pogody. Dodatkowo będziesz mogła poświęcić swoją suknię, którą, gdybyś pobrudziła na sesji w dniu ślubu, to nie było by za ciekawie.